Discussie: Klacht: Geen tot weinig verbinding
Los bericht bekijken
  #62  
Oud 7 oktober 2009, 16:02
oneway's schermafbeelding
oneway oneway is offline
Member
 
Geregistreerd: 20 april 2008
Locatie: Den Haag
Ziggo Internet: Alles in een plus. Ubee EVM 3200 Netgear WNR 3500
DTV: Humax 5050C
Berichten: 72
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mirella Bekijk bericht
Sinds begin september heb ik problemen met mijn internetverbinding. Ik heb toen een mail ontvangen van Ziggo waarin mij medegedeeld werd dat mijn internetsnelheid verhoogd werd van 10 naar 20 Mbps.

Wat schetst mijn verbazing:Mijn snelheid is bijna met de helft afgenomen in plaats van verdubbeld. Zeker in de avonduren kom ik vaak niet boven de 2Mbps uit, of de verbinding valt zelfs helemaal weg.

Diverse keren contact gehad met de helpdesk. De laatste keer wist de helpdeskmedewerker mij te vertellen dat mijn internetsnelheid per ongeluk teruggezet is naar Z1 in plaats van Alles-in-een Plus pakket. Vervolgens werd ik doorgezet naar de afdeling Wijzigingen en daar konden ze vervolgens weer niets voor me doen. Ik moest bij de helpdesk zijn, waar ik dus net vandaag kwam.

Pff.... kastje naar muur verhaal....

Ik zit dus nu nog steeds met een belabberde internetsnelheid, streaming video's bekijken, uitzending gemist e.d. is nu niet meer te doen...

Ik hoop wel dat ze het snel op gaan lossen, anders krijgen ze van mij niet meer het volledige abonnementsgeld. Zij leveren niet wat ze zeggen, ik betaal niet wat ze vragen...

Zijn er meer mensen die problemen hebben met de internetsnelheid na de aangekondigde snelheidsverhoging?

Groet,
Mirella

Hier op postcode 2542 ook de snelheid afgenomen met soms meer dan de helft
Heb oorspronkelijk 20 MB,maar het kakt in tot net 10 MB

De helpdesk gebeld,
ben niet verder gekomen dan dat hij niet met het verhaal moest komen met het modem resten en de router er tussen uit halen,want dat was al door mij geprobeerd.

Nou dan weet ik het ook niet meneer en nog een prittige dag verder gv

Daar heb ik wat aan.
Stelletje clootzakken daar