Discussie: Vraag: Motorola Signaal
Los bericht bekijken
  #6  
Oud 7 oktober 2009, 10:41
Isis's schermafbeelding
Isis Isis is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 september 2009
Locatie: Hoogezand/@Home
DTV: Samsung DVB-9401R
Berichten: 774
Standaard

Haal die versterker eens weg en meet dan nog eens je waardes?

Overigens even enige uitleg over correcables etc:
unerrored codewords = pakketjes die verstuurd worden en in één keer goed aankomen
correctable codewords = pakketjes die verstuurd worden, maar niet in één keer goed aankomen, deze moeten gecorrigeerd en opnieuw verstuurd worden
uncorrectable codewords = pakketjes die verstuurd worden, maar nooit aankomen

Je moet de aantallen in verhouding zien. Hoe hoger de unerroreds, hoe meer verkeer er is (door downloaden, surfen etc). Zou ik me weinig zorgen om maken, tenzij het oploopt terwijl jij niks aan het doen bent. Je hebt in verhouding erg weinig correctables, dus dat is ook ok. Als je bijna net zoveel correctables zou hebben als unerroreds kan dat traag tot niet werkend internet opleveren. Daarbij moet ook worden gekeken naar hoe snel de correctables oplopen. In principe moeten ze niet snel oplopen.
Je uncorrectables zijn 0, dat is perfect Deze dienen *altijd* lager te zijn dan je correctables. Zijn ze hoger en lopen ze snel op, dan mag je acuut de klantenservice bellen. Je zal dan traag tot niet werkend internet hebben en dat is in zo'n geval meestal te wijten aan een signaalprobleem (waarbij de klantenservice er dan wel vanuit gaat dat je geen versterker hebt aangesloten).
__________________
Please Google your question before asking.