Los bericht bekijken
  #41  
Oud 7 oktober 2009, 09:48
rowdy's schermafbeelding
rowdy rowdy is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 april 2008
Locatie: @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus
DTV: Totaalpakket, Philips 5604/CI+, Cisco 8485, Humax 5200
Berichten: 878
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TomF Bekijk bericht
@Rowdy,

Ik snap wat je bedoelt, maar ik vroeg me gewoon af waarom er eigenlijk 4 soorten lijstjes zijn:
- Het zenderoverzicht zoals te vinden is onder de 'OK'-toets.
- Het lijstje zenders dat je verborgen hebt.
- De aangepaste EPG-lijst.
- De door jezelf samengestelde Favorieten-lijst.
Ja, dat is allemaal wat veel he?
Zoals ik ook in een ander topic zei, je ziet helaas overduidelijk dat Philips haar best heeft gedaan een zeer mooie, handige, basis-firmware op te zetten. Zenderinstallatie, kleuren, geluid, allemaal prima geregeld.
Toen riep er iemand op het kantoor 'Maar er zit ook een DVB-C tuner is, we moeten iets doen met EPG's, favorieten lijstjes enzo!'. En toen hebben ze dat nog een snel erbij gegooid. Ja, het ziet er natuurlijk mooi uit in dezelfde stijl zoals al bedacht, maar ze zijn helaas vergeten het te laten testen door normale gebruikers. Daarom is het een 'door programmeurs, voor programmeurs' product geworden. Wij hier op het forum zijn allemaal handig genoeg om inderdaad die 4 lijstjes braaf te maken. Maar eigenlijk is het enorm onlogisch. Ook dat je bijv. geen programma ziet in de EPG (PIP) of dat je niet handig naar de volgende/vorige dag kunt gaan is vervelend. En zo zijn er meer van dit soort kleinigheidjes. Sommige decoders hebben wat dit betreft een veel betere interface. Ook Philips decoders, volgens mij. Aan de andere kant is dit een hele nieuwe serie tv's met een hele nieuwe firmware en is dit de 1.0 versie van die firmware. Ik hoop van harte ooit op een echte 2.0 update waarin al dit soort dingen aangepakt worden.
Aan de andere kant, het is ook al wel mooi en redelijk compleet en er is wel goed mee te werken (op de known issues na) dus als dat zometeen wel opgelost is, dan is dat al heel fijn natuurlijk.