Discussie: Vraag: Reputatiepunten toekennen
Los bericht bekijken
  #126  
Oud 7 oktober 2009, 09:41
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Na het geven van 1 punt aan een ander moet je minstens 30 anderen een punt geven voordat je dezelfde gebruiker opnieuw een punt kan geven
Je kunt maximaal 10 keer een reputatiepunt per 24 uur uitdelen.
Vanochtend in de file wat tijd om nog eens na te denken over het reputatie systeem. Zou het geen optie zijn om bovenstaande twee regels te vervangen door de volgende regel:

Per topic mag je aan een persoon maar éénmalig een waardering geven.

Op die manier kan je de bijdrage van iemand aan een topic waarderen en is ook niet meer nodig dat iemand eerst zomaar X anderen een waardering moet geven voordat er opnieuw aan iemand een waardering gegeven kan worden. Deze methode kan ook het bijdragen aan topics bevorderen.

Verder zou ik er wel voorstander van zijn als de waardering die iemand heeft gekregen voor de laatste X bijdragen in zichtelijk gemaakt kan worden voor de overige forumleden. Niet de motivatie van de waardering, maar alleen of het een positieve danwel negatieve waardering was met een link naar de betreffende reactie. Op basis van die informatie kunnen de anderen zich dan een beeld vormen op basis van welke bijdragen iemand aan een bepaalde reputatie komt.