Discussie: Vraag: Reputatiepunten toekennen
Los bericht bekijken
  #122  
Oud 6 oktober 2009, 22:28
Vijver's schermafbeelding
Vijver Vijver is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 juli 2009
Locatie: Utrecht
Ziggo Internet: AIE Extra Arris TM702B D-Link Dir-655
DTV: Humax IRHD-5000C & Humax IR- Fox C
Berichten: 2.231
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door GolfTouch Bekijk bericht
Op zich is het wel grappig. En ik mag zeker niet klagen over mijn blokjes.
Als je mee doet in Borrelpraat krijg je puntjes. Leuk maar puntjes krijgen in een forum waarin je mensen met problemen helpt is veel leuker.
Nadeel, dit zijn vaak nieuwe gebruikers en hebben weinig reputatiekracht.
Veel "oudere" gebruikers (met meer kracht) lezen die topics ook en zien dat je al een antwoord of oplossing aangedragen hebt. Die gaan weer door naar een ander topic. Zonder daar evt een reputatie voor te geven.
Een enkele keer krijg je zelfs een opmerking dat je niet in elk Topic hoeft te reageren en krijg je een negatieve reputatie. Dat is jammer omdat je gewoon wilt helpen.

Dus het heeft 2 kanten.
Expertise en groene blokjes gaan niet bij iedereen samen. Bij mij althans niet, ik post alleen maar onzin. Het andere uiterste komt ook voor, ik mag geen user noemen, maar ik doe het toch. Of half. Iemand waarvan de voornaam met 3 a's begint. Hij heeft een grote bek en was in no time een unknown quantity. Dezelfde man heeft op tweakers wel een reputatie als grandmaster, oid. Heeft duidelijk verstand van zaken, zwaar boven het gemiddelde kennisniveau op dit forum. Die rep ik dus wel.