Discussie: Vraag: Reputatiepunten toekennen
Los bericht bekijken
  #120  
Oud 6 oktober 2009, 22:20
tja's schermafbeelding
tja tja is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 december 2007
Locatie: Cogas
Ziggo Internet: A-i-1 Plus, Modem: Ubee
DTV: LG 32LD350 (zonder CAM); Cisco 8455, Ziggo IPTV pilot, Humax Fox C
Berichten: 2.463
Standaard

Ik heb de blokjes altijd leuk gevonden, en heb in het verleden ook wel naar punten gevist. De puntenstorm van de laatste dagen vind ik echter te veel van het goede, want er zitten weer veel 'punten om de punten' tussen, misschien omdat ze me aardig vinden , maar misschien ook wel om snel weer punten aan een ander uit te kunnen delen. Gezien het feit dat er een klein clubje is waarvan de blokjes bijna dagelijks oplopen, wordt er veel heen en weer gestrooid met punten.

Ondanks dat ik wel eens naar punten vis, ben ik zelf niet zo'n grote strooier. Ik geef meestal geen punten om de punten, een post moet daadwerkelijk handig/nuttig/grappig zijn om van mij punten te verdienen. Daarom begon ik mij ongemakkelijk te voelen bij de storm van de laatste dagen. Moet ik nu ook mee gaan doen en punten strooien om 'geliefd' te blijven? Het liefst ontvang ik punten zoals ik ze geef, dus om de inhoud van mijn berichten, of deze nu serieus zijn in een technische sectie van het forum, of een extra leuke post in borrelpraat.

In het topic worden ondertussen volop ideeën aangedragen over hoe het beter of anders kan. Ik hoop dat er uiteindelijk iets naar boven komt waardoor het systeem gaat werken zoals het orgineel bedoeld is, en geen leuk speledingetje is voor een klein groepje users, al denk ik dat ook voor dit groepje de lol er wel een keer van af is, en dat de punten om de punten langzaam maar zeker minder zullen worden.

Zo, en nu maar kijken of ik hiermee nog punten verdienen ga...