Discussie: 'Mijn Ziggo'
Los bericht bekijken
  #64  
Oud 6 oktober 2009, 15:27
rindhart's schermafbeelding
rindhart rindhart is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 6 oktober 2009
Locatie: _
Berichten: 12
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Isis Bekijk bericht
Tip: vraag om een papieren factuur. Die kunnen ze sturen en daar staat het ook op. Dat ze het niet mogen doorgeven is in verband met privacy-wetgeving. Zeer begrijpelijk, maar in dit soort situaties frustrerend.
Ten eerste wil ik dat niet omdat dit weer tijd gaat kosten, het is voor mij van zeer groot belang dat ik hier zo snel mogelijk van af kom, ik heb nu nog maar een paar dagen om het nummer door te geven aan Telfort.

Ten tweede begrijp ik niks van deze zogenaamde pivacy-wetgeving waar jij het hier over hebt. Ik ben telefonisch in staat om mijn abonnement aan te vragen, op te zeggen en voorwerpen thuis laten bezorgen waarbij ik op basis van alleen mijn achternaam, postcode en plaats geïdentificeerd word, maar ik kan niet meekrijgen wat mijn klantnummer is.. nou, mij ben je kwijt.

Website is inmiddels weer online zodat mensen weer zooi kunnen bestellen maar het meest belangrijke voor de klant hiervan "Mijn Ziggo" draait natuurlijk niet. Het is niet zo belangrijk meer, ik moet gewoon wat papieren vanavond gaan opgraven, ik wou gewoon mezelf moeite en frustratie besparen maar kreeg hier 5x van terug.

Wat de website betreft trouwens, natuurlijk ligt het ook aan de website zelf, hoe deze technisch in elkaar zit maar let wel dat de 'oude' versie behoorlijk lang in de lucht was. Had het toen niet goed gewerkt hadden ze het meteen aangepast. De reden van crash was gewoon het opzetten van de nieuwe omgeving zonder het eerst goed te testen, meer chocola kan hier niemand van maken. Bovendien, who cares.

Ik kap hier nou ook wel mee, wou alleen ergens mijn frustratie in kwijt. Het beste allemaal, veel sterkte met deze jongens en het ga je goed.