Discussie: Klacht: onbedoelde afspraak.????????
Los bericht bekijken
  #1  
Oud 5 oktober 2009, 17:44
sjekmans's schermafbeelding
sjekmans sjekmans is offline
Member
 
Geregistreerd: 2 juli 2009
Locatie: roosendaal
Ziggo Internet: alles in 1 +
Berichten: 30
Standaard onbedoelde afspraak.????????

Sinds jaren een gelukkige abonnee van ziggo&home, laatst ook de nieuwe arris modem binnengehad en aangesloten , ik behaalde een snelheid van ongeveer 25 mbit wat eigenlijk 50 zou moeten zijn, eigenlijk geen probleem van gemaakt omdat het nog het begin was.

Nu 2 maanden later eigenlijk nog hetzelfde probleem dat de beloofde snelheid niet te halen is en 20-25 mbit het max is, gisteren daarom maar eens gebeld om te kijken of ze iets konden doen voor me, een goed gesprek gehad , wat testjes gedaan met en zonder router, en inderdaad , ik haalde de snelheid inderdaad niet.De zaak werd doorgegeven aan de technische dienst en die zou er verder naar kijken.

Gisterenavond de nachtdienst ingegaan en vandaag overdag geslapen, nu word ik wakker om 3.00 smiddags en zie ik een kaartje van ziggo in de bus zitten dat ze zijn langsgeweest en niemand aangetroffen hebben, maar ze hebben wel voorrijkosten gerekend a 35 euro.

Ik vandaag gebeld naar ziggo met de mededeling dit verhaal en dat er geen afspraken zijn gemaakt, de ene medewerker zegt vreemd en de ander zegt dat er een afspraak stond maar dit is zondagmiddag helemaal niet afgsproken of vermeld maar moet het wel betalen.

Iemand die weet wat ik hier aan kan doen?
Ik heb dus eigenlijk gemeld dat mijn snelheid niet overeenkwam met mijn abonnement, de test bleek dus dat dat klopte, er zijn geen afspraken gemaakt hoe of wat dan ook.De zaak zou worden doorgegeven en gemeld aan de technische dienst
Maar de volgende dag staat er een monteur voor de deur die ik wel moet betalen.