Los bericht bekijken
  #23  
Oud 5 oktober 2009, 15:45
GolfTouch's schermafbeelding
GolfTouch GolfTouch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 april 2008
Locatie: Waalwijk - voorheen @home
Ziggo Internet: Connect&Play Max | Modem: Technicolor | Router: TP-link C9 | Switch: D-Link DGS-1016D & 2x 1008D
DTV: CI+ 1.3 Interactief UE55HU7500L | 2x Humax 5050 & IR-FOX | 2x Horizon Box | Anysee E30TC+
Berichten: 3.665
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ton250 Bekijk bericht
Ik denk dat we de discussie maar moeten stoppen. Eens zullen we het wel niet worden. Ik geef slechts inside informatie als software ontwikkelaar.
Waarom de discussie stoppen? We kunnen er toch over discussieren en je mening erover geven?

Ik denk dat je als consument vaak een product koopt met een soort verwachtingspatroon. Heb je bv een voorganger van een apparaat (voorbeeld een Humax 9200) en je koopt een "opvolger" (voorbeeld een Humax 5050) dan hoop/verwacht je dat enkele zaken (functies en features) hetzelfde zijn gebleven.
Mocht een fabrikant snel een product op de markt willen brengen en hierbij consessies moet maken, zou het toch logisch zijn dat er vervolgens één of meerdere malen een update komt. Daarbij uiteraard bug-fixes daargelaten.

Het lijkt mij dat gebruikers graag merk getrouw blijven en stellen daar dus ook hun verwachtingspatroon op in. Ga je daar vanaf wijken dan zal een gebruiker sneller over stappen naar een ander merk.

Toen ik de Humax 5050 kocht verwachte ik dat je bv tijdens het opnemen ook kon wissen en dat het wissen een stuk sneller ging. Dat bleek niet zo te zijn. Dan hoop je dat Humax in een update zoiets zal meenemen. Mag je dat verwachten van een nieuw apparaat in deze klasse?
Uiteraard heeft de 5050 weer functionaliteiten die de 9200 niet had.

De Samsung P850 heeft ook een software-update gehad waarbij ook enkele features doorgevoerd werden. Dus niet alleen bug-fixes.

Afwachten dus.
__________________
Power is nothing without control !!!