Los bericht bekijken
  #63  
Oud 4 oktober 2009, 22:18
pboes's schermafbeelding
pboes pboes is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 14 november 2004
Locatie: Den Helder
Ziggo Internet: Office Basis ZZ3
DTV: Diversen
Berichten: 957
Standaard

Deze discussie is helemaal niet opgelost want die ging namelijk over het meenemen van je eigen ontvanger naar het vakantie-adres.

En dat gaat dus niet. Ik hoop wel dat Ziggo er voor de toekomst iets op verzint, immers: op het bungalowpark waar wij waren is kabeltelevisie, maar strikt formeel kun je dan alleen de analoge zenders ontvangen.

Ik heb het nu dus opgelost door een nieuwe smartcard aan te schaffen à 30 Euro om vervolgens twee weken lang de zenders te kunnen zien op een ander adres, maar volgens mij is dat toch niet de oplossing. Ik had ook mijn schotel mee kunnen nemen, de kaart van de satellietaanbieder werkt namelijk gewoon overal, maar als er kabel is op het park is dat niet nodig.

Ziggo heeft de intentie om in de toekomst analoge televisie te bannen, maar wat doe je dan in zo'n geval? Ik ben immers klant, ik wil ook op mijn vakantie-adres tv kunnen kijken, en wel alle zenders waar ik voor heb betaald, maar dat gaat dus niet. En als de eigenaar van het vakantiepark 140 smarcards moet aanschaffen met het risico dat die "geleend" worden, wordt het ook een dure liefhebberij.