Los bericht bekijken
  #88  
Oud 4 oktober 2009, 20:30
Vrijevogels's schermafbeelding
Vrijevogels Vrijevogels is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 27 augustus 2008
Locatie: Franeker Ziggo
Ziggo Internet: Connect Max, Play Max, volop bellen, Ubee modem
DTV: Horizon
Berichten: 1.018
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
Vreemd, want de nieuwe software staat klaar op het CMTS, na een reboot staat de nieuwe software in je modem. Kun je nog wel in je interface komen en zien van welke datum deze is ?
Dat updaten kan overigens wel een uurtje duren als het downloaden een paar keer mis gaat. In die tijd moet je niet aan je modem zitten of rebooten, want anders kan het misgaan en kan hij vast komen te zitten. Tijdens het updaten heb je ook geen internet. Je moet dan dus geduld hebben.
Heb de nieuwe firmware in de modem gekregen terwijl ik niet thuis was. Alle lampjes bleven hier maar knipperen en ook nadat ik de modem van de stroom had gehaald bleef 't zelfde probleem bestaan. Volgens de HD kwam dit doordat er problemen waren met de nieuwe firmware en kon het wel eens 2 weken duren dat 't opgelost werd. Zo lang kon Ziggo ook niets voor mij doen. Heb de HD gelukkig zo gek gekregen om de modem van afstand te resetten. Zo heb ik weer de oude firmware terug gekregen, vanmiddag nog gezien op de status pagina. Haal 'm voorlopig niet van de stroom straks zit ik weer zonder telefoon en internet.