Los bericht bekijken
  #16  
Oud 4 oktober 2009, 17:26
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door G.bruiker Bekijk bericht
Ik zeg nergens dat een TV 2 upscalers zou hebben,ik denk echt dat je me niet goed begrijpt dan wel dat ik het niet begrijpbaar uitleg.
Verder bedoel ik dat een goedkopere tv meestal een goedkopere manier van upscalen/chipset heeft dan de chipset van een goedkopere tv.
Ik probeer het niet beter te weten,het is geen spel wie er het meest gelijk heeft,maar je reageert wel erg "fel".

Hierboven (en door bij eerder vetgedrukt aangehaald) schreef je onder meer:

bij de goedkopere merken zou het zelfs kunnen dat een SD decoder met upscaling door de tv er beter uit ziet dan een door de interne decoder van de tv.

Ik neem aan dat het [door mij, Riparius] gecursiveerde een slaat op upscaling, dat lijkt mij grammaticaal de enige mogelijkheid. En ja, dan beweer je dus dat er een verschil zou kunnen zijn tussen 'upscaling door de TV' en 'upscaling door de interne decoder van de TV'. En dat kan dus niet, tenzij er twee verschillende upscalers in de TV in kwestie zouden zitten.

En wat je nu weer zegt: Verder bedoel ik dat een goedkopere tv meestal een goedkopere manier van upscalen/chipset heeft dan de chipset van een goedkopere tv, daar kan ik niets mee. Lees je je eigen teksten wel goed terug voordat je op 'Reactie versturen' klikt?