Discussie: Ellende
Los bericht bekijken
  #4  
Oud 4 oktober 2009, 14:03
Eduard08's schermafbeelding
Eduard08 Eduard08 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 17 augustus 2008
Locatie: Oosterkwartier
Ziggo Internet: Alles-in-1 min 1
DTV: Humax 5000HD/Samsung DCB H380R
Berichten: 3.328
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dksant01 Bekijk bericht
Bedankt voor je snelle reactie. Ik heb mijn onvrede schriftelijk en telefonisch bij Ziggo gemeld. Het advies van Ziggo is om te annuleren en opnieuw te bestellen. Het modem wordt dan opgestuurd en ik kan dan zelf, eventueel met telefonische ondersteuning installeren. Over een of drie, (waarom niet volgende week) kan ik de spullen dan tegemoet zien. Ik ga dat denk ik maar doen, temeer daar ik in mijn omgeving hoor dat als alles éénmaal werkt, men tevreden is. In een nieuwe installatie afspraak heb ik geen zin, want volgens een hele aardige mevrouw van Ziggo is het namelijk vaste prik, dat afspraken van monteurs niet nagekomen worden.
Ziggo besteed het installeren uit, in dit geval aan bedrijven in Amersfoort e.o. Dat zo'n monteur het soms niet redt om alle afspraken af te werken is begrijpelijk. Dat men niet afbelt is onbehoorlijk.
Fijn dat het nu opgelost wordt.
Zolang jij er maar geen geld bijinschiet doordat de andere partij zijn verplichtingen niet nakomt. Veel succes! Laat je t.z.t. even horen of de zo gewenste tevredenheid inderdaad is bereikt?