Discussie: Sony KDL W serie
Los bericht bekijken
  #51  
Oud 4 oktober 2009, 12:58
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door G038 Bekijk bericht
Sterker nog, Expert vroeg een paar maanden geleden nog 150 Euro (!)
De meeste Audio/Video winkels verkopen de AlphaCrypt Classic CAM voor 150 euro. Zal wel iets te maken hebben met hun inkoop prijs bij een Nederlandse distributeur.

Wil je minder betalen voor de AlphaCrypt Classic CAM dan zal je echt bij een webshop moeten zijn. Ook webshops schieten er niets mee op om dit soort vervalsingen te proberen te verkopen omdat ze zeker weten dat ze die CAM weer onder garantie terug gaan krijgen als een DOA en geen poot hebben om op te staan als blijkt dat het menu van de CAM niet eens in de verste verte lijkt op een AlphaCrypt Classic CAM. Sterker nog, als klant heb je denk ik een waterdichte gerechtelijke case om een dergelijke webshop aan te klagen.

Ik blijf het om die reden dus vreemd vinden dat een winkel zich zou inlaten met dergelijke praktijken waar ze op geen enkele manier voordeel mee kunnen behalen. Er is geen enkele kans dat een dergelijke slechte vervalsing ook maar enigszins zou kunnen werken. Dat er via dubieuze internet sites soms vervalsingen opduiken is bekend. Mascom waarschuwt daar ook voor: http://www.alphacrypt.de/gefaelschte...t-Mo.29.0.html, maar zelfs daar lees ik niets over afwijkende menu structuren waaraan een koper zou kunnen herkennen dat het om een vervalsing gaat. En het lijkt mij toch niet dat dergelijke dubieuze internet sites worden gebruikt als inkoop kanaal voor winkels.