Los bericht bekijken
  #31  
Oud 4 oktober 2009, 11:51
LetschGo's schermafbeelding
LetschGo LetschGo is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 oktober 2009
Locatie: Haren
Ziggo Internet: alles-in-1 pakket
DTV: Humax
Berichten: 12
Standaard

Beste allemaal,
Het kan ng veel erger met Ziggo.
Vrijdag de boel afgemaakt.
Voor wat betreft niet zo handig met de schroevendraaier: voor hetgeen ik gedaan heb is helemaal geen schroevendraaier nodig.
Ik bn wl handig met de schroevendraaier: De Japanse drukpersenfabrikant Komori heeft mij als demonstrateur en installateur/instructeur ingehuurd voor 5- en 6-kleurenpersen: Dat zijn machines van zo'n 40 ton en daar hangen 3 computers aan om de boel aan te sturen. Ik heb in Parijs de hoofdprijs voor de beste drukker in Europa gewonnen, vr de NL Staatsdrukkerij en Jean Didier/Quibcor. In Brussel de Wiggins Teape Award (2e prijs) en in Londen de Highly Commended Award.
Klets dus niet dat ik niet technisch ben!

Het modem moest nog geactiveerd worden, en dat is ook gewoon gebeurt. dat werkt dus. Telefoonstekker in het modem en werkt ook. simpel dus tot zover.
Alleen mijn computers krijgen geen IP adres van de router. Router gereset (zacht en hard) maar dat helpt niet. De computers zien de router wel, maken ook verbinding maar krijgen geen IP adres.
Dan via een kabel rechtstreeks aan het modem. Hoepla op internet. Dan via de kabel op de router. Hoepla, k op het internet. Maar draadloos niks hoor.
Moet dus iets n de router zijn.

Nu begint het Ziggo feest weer.
Helpdesk gebeld. Slimme jongens hoor: advies: trek de stekker eens uit het modem. Ja, dat heb ik al geprobeerd. Doen mijnheer! Ja maar... Het modem moet worden gereset mijnheer. Ja maar de telefoon.... Nee de stekker er uit mijnheer. OK..., klik weg telefoonverbinding. Eikel, luister dan ook naar wat ik zeg. Opnieuw bellen. Krijg weer een ander. Hele riedel opnieuw,
Allemaal overbodige software genstalleerd die niets met de router te maken hebben. 4 1/2 uur bellen Jawel, geduld kun je ze niet ontzeggen.
Conclusie van Ziggo: Het moet uw router zijn mijnheer...
Ja, dat zei ik 4 1/2 uur geleden ook al.
Dan moet u NetGear maar rechtstreeks bellen, daar hebben wij afspraken over met NetGear.
OK, ik bel NetGear. Vertel dat ik het All-in-1 pakket van Ziggo heb.
Ho stop! roept de man van NetGear. Wij helpen geen klanten van Ziggo.
Huh???
Nee, u bent vandaag de vijftigste beller van Ziggo. Als ze het niet weten sturen ze hun klanten naar ons, maar er zijn absoluut gn afspraken dat wij Ziggo klanten helpen. Het is ons zelfs uitdrukkelijk verboden. Ziggo zet eigen software op de router en dat is troep waar wij niets mee te maken willen hebben.
Als ik u n advies mag geven: Stop de spullen van Ziggo terug in de doos, breng de boel terug naar Ziggo en ga naar gauw naar een ander.
Pardon?
Het is vreselijk mijnheer, u mag mijn naam er bij noemen: ●●●●●●● (naam verwijderd om niemand in problemen te brengen) en ik ben van de technische dienst van NetGear.
Ik mag en wil u niet helpen met spullen die door Ziggo zijn geleverd. Dat moet Ziggo cht zelf doen, maar nogmaals mijn advies: breng de boel terug!
O jee...

Helpdesk Ziggo gebeld.
Ja, mijnheer, het klopt dat er geen afspraken zijn dat NetGear onze klanten zal helpen. Dat mogen zij ook niet.
Ja, maar uw collega's zeggen...
Ja, dt klopt. Dat staat ook in onze instrukties om te zeggen. Maar NetGear mg u niet helpen. Ik wt dat het idioot is, maar we krijgen het van bovenaf genstrueerd zo te handelen. Ik wt dat onze klanten hier gek van worden, maar van bovenaf veranderd er niets. Het is hopeloos.
Hh???.... Dit is werkelijk te gek voor woorden!

Afijn, de man is het k met mij eens dat de router het probleem is en belooft mij een sticker toe te sturen.
Een sticker????
Ja, dan kan de router opgestuurd worden voor reparatie.
Kan niet gewoon de beloofde monteur komen en die een nieuwe router laten meenemen?
Nee, dat gaat niet. Eerst de sticker opsturen, dan de router naar Ziggo opsturen en als de router na ongeveer twee weken terug bij mij komt, kan ik bellen voor de beloofde monteur.
Tevens raad hij mij met klem aan een klachtenformulier op de website van Ziggo in te vullen in de hoop dat er wat zal veranderen.

Dit zegt wel zo'n beetje alles over Ziggo lijkt mij.

Is er iemand daar buiten die geloofd dat het nog zinvol is om onder de vloer naar de groene kabel te gaan zoeken?

Laatst gewijzigd door LetschGo; 4 oktober 2009 om 13:59