Discussie: Sony KDL W serie
Los bericht bekijken
  #46  
Oud 4 oktober 2009, 10:16
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Ik begrijp werkelijk niet waarom een winkel uit de landelijke Expert keten zich zou bezighouden met het verkopen van vervalsingen en dan ook nog eens een keer vervalsingen waarvan zo overduidelijk is dat iemand aan de labels van de CAM heeft zitten rommelen. Met dergelijke labels kan je zo'n CAM al niet eens als nieuw verkopen, dus waarom zou Expert die dingen dan al uberhaupt inkopen? Ook moet een Expert winkel garantie kunnen verlenen op de producten die zij verkopen, dus waarom zouden ze dan niet rechtstreeks bij Mascom of een distributeur hier in Nederland inkopen zodat ze zelf ook weer die garantie kunnen claimen?

En als laatste weet je 100% zeker dat die vervalste CAM niet gaat werken bij de klant omdat er maar één type CAM is die werkt met de extra beperkingen die Ziggo toepast en dat de AlphaCrypt CAM. Dus waarom zou je dan in vredesnaam je naam te grabbel gooien door in een winkel aan een klant een CAM te verkopen waaraan duidelijk te zien is dat er mee gerommeld is en waarvan je zeker weet dat de klant die CAM kwaad komt terugbrengen omdat hij niet werkt bij de digitale TV provider waarvoor hij is aangeschaft?

Dan ben je toch wel erg dom bezig als winkel. En waarom koop je als klant zo'n CAM waarvan direct duidelijk is dat iemand heeft zitten rommelen aan de labels. Het ding is toch duur genoeg om op zijn minst een exemplaar te verlangen dat niet tweedehands is.