Discussie: Speed: Rara wat zou het zijn!
Los bericht bekijken
  #7  
Oud 3 oktober 2009, 20:58
Mokerhamer's schermafbeelding
Mokerhamer Mokerhamer is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 2 oktober 2009
Locatie: culemborg
Ziggo Internet: Alles-In-1 Extra Netgear WNR3500v2
Berichten: 15
Standaard

Ik heb al een payserver waarmee ik MAx 4.4mb haal, gemiddeld haal ik er 3mb mee. Overigens het drijgen met juridische stappen werken echt, ik heb gebelt en raar genoeg gaf de telefoniste haar "Nummer" op waarmee ziggo haar kan identificeren daarbij heeft mij vader via zijn bedrijfstelefoon gebelt waarbij ze hem uitlachte over het juridische gedoe. Na een aangetekende brief (2 dagen geleden verstuurt) hebben we een bericht terug gekregen dat er een monteur op Donderdag 15-10-09 om tussen 12:00 en 18:00 langs te komen om het gehele netwerk te controlen en de service kast te komen controllen na dat er meer meldingen zijn geweest.
Ik hoop dat ze het oplossen want personelijk heb ik geen zin meer in deze onzin.

Ik weet dat sommige mensen gaan zeggen, Er zijn meerdere klachten binnen gekommen vandaar komen ze het controleren, Dat klopt niet helemaal na hoevaak bellen kwamen ze bij jullie de service kast controleren? Ik neem aan bij nog of amper iemand.

P.s) Met mijn eerste post endeze post kun je mogelijk een gat vinden in het verhaal, maar het is een samenvatting want ik heb ongeveer 15 keer gebelt naar ziggo met mijn problemen. ALs iemand bij het activeren van zijn Smartcard NOS-1002 Error krijgt betekend het dat zijn pakket niet aan het systeem is toegevoegt! kwam ik na 6x bellen pas achter

Laatst gewijzigd door Mokerhamer; 3 oktober 2009 om 21:03