Discussie: Snelheid
Los bericht bekijken
  #2  
Oud 3 oktober 2009, 18:38
TheDebonair's schermafbeelding
TheDebonair TheDebonair is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 28 juli 2009
Locatie: Enschede @Home
Ziggo Internet: Alles-in-een Plus
DTV: Humax 550c
Berichten: 17
Talking

Je weet maar nooit. Ik kreeg gister deze mail:

Citaat:
Geachte heer, mevrouw,

U heeft van Ziggo een e-mail ontvangen met het goede nieuws over de verhoging van uw internetsnelheid.

Uw nieuwe snelheid is zo hoog, dat u hiervoor een speciaal nieuw modem nodig heeft. Met dit nieuwe modem bent u klaar voor de toekomst.

U kunt binnen enkele dagen een pakket met het nieuwe modem thuis verwachten. In dit pakket treft u de activatiecode aan, zodat u het modem zelf kunt aansluiten. Binnen enkele eenvoudige stappen kunt u dan gebruik maken van uw nieuwe snelheid van 50 Mb/s.

Vergeet u niet het oude modem naar ons terug te sturen? Gebruik hiervoor de doos met retoursticker, waarin u het nieuwe modem ontvangt.

Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe internetsnelheid.


Met vriendelijke groet,

Marcel Nijhoff
Directeur Marketing & Sales
Ik heb een paar dingen in bovenstaande vet gemaakt voor de duidelijkheid. Ik heb echter helemaal geen andere mail gekregen met dat goede nieuws. Maar wie weet krijg ik echt 50 Mb/s... Heb ik niet nodig, want met 20 Mb/s gaat het downloaden al sneller dan mijn servertje aankan. En die gebruik ik voor het echte downloadwerk. Langleve de nieuwsgroepen (niet via Ziggo natuurlijk), want ik gebruik mijn verbinding permanent op hoge snelheid. Hoewel, nu even niet want alle terabytes zijn op, en ik heb te weinig tijd om al die films ook daadwerkelijk te kijken, hahahaha.