Los bericht bekijken
  #26  
Oud 3 oktober 2009, 14:59
lollita's schermafbeelding
lollita lollita is offline
Member
 
Geregistreerd: 24 september 2009
Locatie: Woerden
Ziggo Internet: 50 mbps ubee 3200
DTV: dtv
Berichten: 83
Standaard

Nieuw brief gekregen van ZIGGO heb daarop gereageerd heb ik dit goed gedaan???

ff een copy past van uit mijn office word ik hou namelijk alles bij wat ik verstuur naar Ziggo om misverstanden te voorkomen.
hier mijn reactie op de brief van Ziggo.
Lees eerst de brief van Ziggo onder aan de reactie van mij.


Goede dag Ziggo ik kreeg deze mail van jullie.
Zie onderstaande.
Ik ben het hier niet helemaal mee eens ik heb namelijk een postcode check gedaan en daar kreeg ik te zien dat ik de 50Mbps kon krijgen.
Nu heb ik dit genomen en het werkt gewoon niet ik snap best dat dit medium niet werkt om een storing op te lossen.
Als ik op jullie site kijk bij storingen en vul daar mijn postcode in dan kan ik niet zien dat jullie problemen hebben met de DOCSIS 3 hier in woerden.
Als ik op het wel bekende http://ziggo-gebruikers.nl/forum/index.php kijkt dan hebben er veel meer mensen last van en dat is dus niet te vinden op de storings site van jullie.
Nu vragen jullie mij om dus met mijn mobiele telefoon jullie 10€ cent nummer te bellen om de storing op te zoeken.
Als ik op mijn werk een storing gemeld krijg dan moet ik en mijn baas de oplossing zoeken en niet de gebruiker door hem te laten bellen naar een 10€ cent nummer toch ??
Ik zou het zeer opprijs stellen dat JULLIE ZIGGO mij bellen dat de problemen in Woerden zijn opgelost en dat ik mijn UBEE 3200 kan aansluiten en de 50 Mbps kan gebruiken.

Vriendelijke groet Edwin,

Brief Ziggo

Geachte heer Van Genderen,
Via de website heeft u onlangs een vraag gesteld.
Via e-mail kunnen wij u slechts beperkte ondersteuning bieden bij het oplossen van technische problemen. Bij een wegvallende of langzame verbinding bijvoorbeeld, kan de oorzaak alleen worden achterhaald door het uitvoeren van verschillende tests. Helaas is e-mail geen geschikt medium om deze tests uit te voeren.

Wij vragen u daarom vriendelijk te bellen met de Klantenservice van Ziggo (0900-1884, 10 eurocent per minuut). Onze medewerkers helpen u dan verder.
Hopende u hiermee voldoende te hebben geinformeerd.