Discussie: 40PFL8664 Firmware
Los bericht bekijken
  #6  
Oud 3 oktober 2009, 13:37
MarcOSX's schermafbeelding
MarcOSX MarcOSX is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 2 oktober 2009
Locatie: Borne/@Home
Berichten: 13
Standaard

Ik reageer toch even hier, in dat andere draadje valt het ook zo uit de lucht. Op mijn al oude Humax en op mijn panasonic HD-recorder heb ik een veel beter overzicht van wat er op is en wat er komen gaat. Bij de philips staan maar 2 programma's naast elkaar, bij de beide anderen meer (afh. van de duur vd programma's). Ga je naar rechts bladeren, dan blijft het 2 programma's op de philips, waardoor de aanvangstijden heel ver uiteen gaan lopen per zender. Dat hebben de humax en panasonic niet, de lengte van het programma en de lengte van het blokje in de guide komen overeen. Programma's die daar onder elkaar staan, beginnen dus ook tegelijkertijd.
Zie bijv. deze pagina:
http://www.radioandtelly.co.uk/humaxpvr9300t.html

Het is dus vooral veel overzichtelijker, dat het ook wat mooier vorm gegeven is, is maar een extra-tje. Met die limiet van 50 zou ik wel kunnen leven, alhoewel ik het niet van deze tijd vind.

Verder vind ik de lijst van de Humax handiger (enigszins gerelateerd aan de guide), je kunt met een druk op de ok-knop een zenderlijst oproepen die ook laat zien wat er op dat moment op is. Daar kun je heel makkelijk doorheen scrollen tot er een titel in beeld komt die je aanspreekt. Ik moet wel toegeven dat ik een verstokte zapper ben...

Logo's mis ik niet en problemen zijn er bij mij ook niet. Het had alleen overzichtelijker gekund waardoor de guide-functie in mijn ogen waardevoller was geweest.