Discussie: 40PFL8664 Firmware
Los bericht bekijken
  #2  
Oud 2 oktober 2009, 22:45
Schizo007nl's schermafbeelding
Schizo007nl Schizo007nl is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 18 september 2009
Locatie: Goirle, Ziggo
Ziggo Internet: -
DTV: Humax IR-Fox C, Humax IRHD 5000c
Berichten: 130
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MarcOSX Bekijk bericht
Ik overweeg de 40PFL8664 aan te schaffen, gisteren voor het eerst gezien bij de MediaMarkt. Uiteraard geven de verkopers geen enkele garantie op de werking van CI+. Daar maak ik me niet zo heel veel zorgen over, dat komt vast wel goed. Echter, op de website van Philips kan ik nog helemaal niets vinden over dit model. Als ik zoek naar nieuwere firmware op de support site vind ik ook niets. Op dit forum heb ik 1 melding gevonden over de 8664. Heeft er iemand al ervaring met deze TV en zijn er al firmware updates? Of werkt andere firmware (8404?) gewoon?

Overigens, de CI+ Module zit mooi aan de achterkant, niet voor de ambilight

Mooi dat je in je post zet dat verkopers geen garantie geven m.b.t. werking CI+, ben je dan ook zo eerlijk dan wanneer je de tv aangeschaft met CAM-module en het blijkt toch niet te werken.. niet de verkoper de zwarte piet toe te schuiven..

Vraag dit omdat menig consument dit wel doet, tegen beter weten in! Verder geen verwijt of iets dergelijks, maar ik merk als verkoper dat mensen vaak verraderlijker zijn dan ze zich voor doen!

Ik heb op dit moment nog geen firmware updates gezien voor het toestel, 't is ook moeilijk terug te vinden op de NL-site van Philips!

Zal op zeer korte termijn komen lijkt mij, maar het model is nog maar schaars leverbaar en niet overal te vinden.. Zelfde geldt eigenlijk voor de 9704 serie!
__________________
Verkoper KTV/Satelliet