Discussie: Tip! Het lek boven?
Los bericht bekijken
  #1  
Oud 2 oktober 2009, 22:44
CeesT's schermafbeelding
CeesT CeesT is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 11 juli 2009
Locatie: Oosterhout/Casema
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra
DTV: CAM CI+ i.c.m. Sony TV
Berichten: 16
Thumbs up Het lek boven?

Hoi,

Eigenlijk had ik sinds ik Ziggo abonnee ben geworden ergens in augustus al het probleem van een wegvallende internetverbinding (soms 20 x per avond) een haperende telefoon en een blokkerig tv-beeld (Alles in 1 Extra met Ubee modem).

Na 2 x een monteur over de vloer gehad te hebben die niets oplosten en niet meer wisten te vertellen als dat alles in orde was kwam afgelopen middag na weer een klacht mijnerzijds bij de klantenservice het inmiddels bekende auto'tje van Ziggo weer voor de deur met de derde monteur die luisterde naar de naam Theo.

Vriendelijke man. Hij vond het nodig om eerst eens in het straatkastje te gaan kijken en aan de ruis op de radio kon ik horen dat hij de goede kabel te pakken had. Na een minuut of 10 was hij weer terug en liet mij een totaal verrotte connector zien die hij inmiddels had vervangen voor een nieuwe. Daarna werd de kabel "gepulst" en alles leek in orde. Het Ubee modem werd opnieuw aangesloten maar die meldde zich veel te traag aan vond hij. Ook die werd vervangen en inderdaad het aanmelden verliep veel sneller. Na een telefoontje met een Ziggo medewerker werd het nieuwe mac-adres geregistreerd op mijn naam, werd een speedtest gedaan en vertrok hij met de mededeling dat het nu wel in orde zou zijn.

En ik moet zeggen dat ik uiterst tevreden ben tot nu toe, de verbinding is er niet een keer uitgevallen vanavond, de telefoon heeft prima gewerkt en het tv beeld is weer als vanouds.

Het lek lijkt, ik zeg nog even lijkt, boven. Als het zo blijft ben ik dik tevreden over mijn Alles in 1 Extra aansluiting. Die verrotte connector zou wel eens een tip kunnen zijn voor meer mensen met dit probleem.

Hulde aan monteur Theo, die wel logisch kan denken...
__________________
Do you want the best seat in my House? Just remove my two Beagles...