Los bericht bekijken
  #11  
Oud 2 oktober 2009, 19:32
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Een fixed IP heeft tegenwoordig echt geen toegevoegde waarde. Waarom je dit zo graag wilt snap ik echt niet, er zijn methoden genoeg om met een "dynamisch" ip te kunnen werken, voor zover je van dynamisch kunt spreken, ik heb sinds ik Ziggo heb nog steeds hetzelfde IP, dus zo dynamisch is het nu ook weer niet. En dat ze geen fixed IP's uitgaven had je kunnen weten, staat ook in de algemene voorwaarden. En daar ben je zelf mee akkoord gegaan toen je het abonnement afsloot. Of ga je overal mee akkoord zonder eerst de voorwaarden te lezen?

En over de poort 25. Nee het is geen ontmoedigingsbeleid, maar wel een relativerend en reŽel beeld. Zoek eens op de posts van Cees. Hij is lid van de MGV, en heeft al een paar keer aangegeven dat er vanuit het MGV al vele malen overleg is geweest met Ziggo over het openstellen van poort 25, en daar is keer op keer niets uitgekomen.

Dat jij het alsnog via deze wijze wilt proberen, prima, moet je vooral doen. Heb alleen niet teveel hoop. Als Ziggo zo gevoelig voor die signalen zou zijn was poort 25 allang opengesteld.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Martyin Bekijk bericht
Werk jij voor ZIGGO ?
Zucht... Waarom begint men altijd weer over of iemand voor Ziggo werkt als men een reply krijgt wat niet in hun straatje past.....

Nee ik werk niet voor Ziggo, heb ik al vaak genoeg aangegeven, en het is belachelijk dat ik het nu nogmaals moet doen, temeer omdat ik jou hier volgens mij ook geen verantwoording over verschuldigd ben, en dat vind je zelf blijkbaar een belangrijk punt gezien:
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Martyin Bekijk bericht
ik hoef jou geen verantwoording af te leggen.
Klopt, dat hoef je ook niet. Het enige wat ik kenbaar heb gemaakt is dat simpelweg in de algemene voorwaarden staat, waarmee je neem ik aan op de hoogte bent, dat het commercieel gebruik van de diensten niet toegestaan is.

Trek je eigen conclusie. Zakelijk/commerciŽle gebruikers hebben in feite eigenlijk geen recht van klagen omdat ze zelf de algemene voorwaarden overtreden.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Martyin Bekijk bericht
Wederom bedankt voor je " waardevolle" bijdrage... M.
Je voelt je blijkbaar zwaar aangevallen door jou bericht persoonlijk te maken, en een persoonlijk aanval in te zetten. Ik zie alleen niet in waarom. Alleen omdat je een reply krijgt wat niet in je straatje past? Je laat je wel ontzettend kennen..... Beetje jammer, dat wel.
__________________


Laatst gewijzigd door Excalibur; 2 oktober 2009 om 19:37