Los bericht bekijken
  #26  
Oud 2 oktober 2009, 19:12
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Ik zal het nog maar eens voor een laatste keer herhalen.

Dat het nu zo werkt bied geen enkele garantie, en de werking kan zo ook niet gegarandeerd worden. Het is niet voor niets dat er in de handleiding staat dat het modem bij het AOP (binnenkomst groene kabel) aangesloten moet worden. Dat is niet omdat Ziggo (of andere kabelaars) de klanten willen pesten, maar omdat dat de enig juiste manier van aansluiten is. Voor elke andere manier geldt, de werking kan absoluut niet gegarandeerd worden, nu niet, en niet in de toekomst.

Dit kan genegeerd worden, of men kan er nu op in springen door het advies op te volgen. Nu is er nog een alternatief. Nu kan de juiste situatie hersteld worden zonder dat men zonder verbinding zit, wanneer dit in een later stadium alsnog moet niet.

Als het de keuze is om het nu zo te laten, prima, eigen keus. Dan moet er echter ook niet geklaagd worden als het over een x periode misgaat en men een tijdje zonder verbinding zit, men heeft advies gehad en is gewaarschuwd. Als dat genegeerd word neem je dus dat risico en zal men op de blaren moeten zitten als het later alsnog mis gaat.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door schoft Bekijk bericht
Volgens mij een niet zo snuggere monteur en jij zelf ws niet erg handig met schroevendraaiers e.d.
1- De monteur deed niet meer als zijn werk. Hij mag het simpelweg niet zo aansluiten om de doodeenvoudige reden dat de werking zo nooit en te nimmer gegarandeerd kan worden.

2- Voor iemand erg snel over de snuggerheid van een monteur oordeelt geef je zelf nou niet echt erg bijster snuggere antwoorden/adviezen.
__________________