Los bericht bekijken
  #9  
Oud 2 oktober 2009, 19:05
MrDroopy's schermafbeelding
MrDroopy MrDroopy is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 juli 2008
Locatie: Voorburg
Ziggo Internet: Connect&Play Max | Ziggo CH7465LG Connect Box | d-link dir-855
DTV: Horizon | Humax 5200c | Cisco 8455 | Samsung dcb-h360r | FireDTV
Berichten: 1.259
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Martyin Bekijk bericht
Werk jij voor ZIGGO ?
Dan, ik hoef jou geen verantwoording af te leggen.
Verder lijken jullie wel een ontmoedigingsbeleid te voeren.
Ik heb advies gekregen van mensen bij Ziggo Zakelijk om het op deze manier te doen.

Dus als mensen om wat voor reden dan ook een eigen server willen draaien moet dat kunnen en kunnen ze het beste een mail sturen naar ZIGGO..

Wederom bedankt voor je " waardevolle" bijdrage...

M.
Zeg vrind, dat aanmatigende taalgebruik lijkt me niet echt nodig. Als het je niet bevalt dan ga je toch vooral ergens anders kijken. De mede-forummers proberen je eea duidelijk te maken en nader uit te leggen. Neem je vooral een ADSL'letje bij Tele2, lekker cheap. Je gaf al aan dat je de lijn zakelijk wilt gebruiken terwijl je weet dat het een consumentenlijn is (inclusief dito beperkende contractvoorwaarden). Vervolgens ga je klagen dat je niet die functionaliteit krijgt die thuishoort bij een zakelijk pakket. Als je dus daadwerkelijk zakelijke reden hebt om inkomende smtp te hebben dan moet je vooral een zakelijke lijn nemen waarbij je als voordeel hebt dat je ook een SLA hebt en dus wel kunt klagen als zaken niet werken zoals ze zouden moeten werken. Daarnaast is het redelijk suf te noemen om een bedrijfskritische server achter een ziggo lijntje te zetten. Oplossingen zijn er te over. als eea kritisch is mag ik aannemen dat je een secondary mx in een datacenter hebt staan. Dan is het redelijk simpel om primary en secondary om te wisselen en de mx buiten eea door te laten routen via een andere poort. probleem opgelost. Anders is er nog altijd bSMTP bij een provider te nemen met delivery via een andere poort. Maar onder de streep: professioneel zijn is professioneel doen. * MrDroopy is blij dat al zijn bedrijfssystemen gewoon in een datacenter staan *

Aangezien je een professional bent, moet je met bovenstaande aanwijzingen eea nu op kunnen lossen dus lijkt mij dat de problematiek nu van tafel is.
__________________
_____________________ www.8h.nl ______________