Los bericht bekijken
  #11  
Oud 2 oktober 2009, 17:12
BenJ's schermafbeelding
BenJ BenJ is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 september 2002
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: Ai1 Plus - Arris702
DTV: Panasonic TU-DC40RD
Berichten: 1.433
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArChie Bekijk bericht
Wat ik hier een beetje uit opmaak is dat je door het Ziggo medewerkers via PM nu persoonlijk bent geholpen na het veel melden van diverse klachten in het Cisco 8455DVB subforum. Leuk voor jou persoonlijk natuurlijk, maar of dat nu werkelijk iets gaat oplossen aan de Interactieve TV problemen is voor mij nog maar de vraag. Uit de formulering van de laatste regel trek ik de conclusie dat je door Ziggo gevraagd is om de regeling die ze met je getroffen hebben stil te houden zodat niet meer mensen zich daarop gaan beroepen. Een bekende tactiek om klagers stil te krijgen die door Ziggo op diverse forums via webteam medewerkers wordt toegepast.
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ronvm Bekijk bericht

Ja, ik ben door medewerkers zelf benaderd via dit forum over de allang (veel te lang) lopende problemen met V.O.D./Cisco P.V.R.

Nee, die medewerkers hebben mij niet gevraagd of ik hier over wil zwijgen, maar ik wil daar zelf niet over in discussie gaan......
Zo zie je maar weer hoe voorzichtig je met aannames moet zijn.

En als je dan toch kwalijke praktijken aan de orde wilt stellen: De ene noemt het webcare en is blij dat ook de mensen die via de HD vastlopen alsnog geholpen worden. Iets wat idd. eigenlijk niet nodig zou moeten zijn. De ander legt dat tevens uit als zaken uit de publiciteit houden en de mond snoeren. Inderdaad bestaat daarin een sterke samenhang. Het is maar waar je het accent wilt leggen.
__________________
BenJ