Discussie: Klacht: Heb ik dat weer!!!!!
Los bericht bekijken
  #39  
Oud 2 oktober 2009, 16:15
lollita's schermafbeelding
lollita lollita is offline
Member
 
Geregistreerd: 24 september 2009
Locatie: Woerden
Ziggo Internet: 50 mbps ubee 3200
DTV: dtv
Berichten: 83
Standaard

Gisteren een mailtje gehad van ziggo dus dat is al tamelijk vlot.
Nu is er idd een storing in woerden wordt er gezegt in de brief en dat ik tot het is opgelost de DOCSIS 2 heb gekregen is erg aardig van ze.
Maar zouden ze ook laten weten dat de storing is opgelost zodat ik de DOCSIS 3 kan gebruiken ben benieuwd.

Geachte heer/mevrouw
Via de website heeft u onlangs een vraag gesteld.

Ik heb voor u gecontroleerd hoe het met de storing staat in Woerden. Deze is helaas nog niet opgelost. Tot de storing is opgelost heeft u een tijdelijke oplossing gekregen doormiddel van de docsis 2 modem. Zodat u toch gebruik kunt maken van onze diensten.
Op het moment dat de storing is opgelost kunt u het docsis 3 modem weer gebruiken zonder problemen.
U kunt nu inderdaad geen gebruik maken van de volledige snelheid waar u wel voor betaald.
Ziggo verhelpt storingen altijd zo snel mogelijk nadat deze aan ons zijn gemeld. U heeft recht op terugbetaling van de abonnementskosten voor de periode dat onze dienst niet beschikbaar is. Dit geldt alleen als het terug te betalen bedrag meer is dan ? 10 en u binnen een maand een schriftelijk verzoek voor een vergoeding heeft ingediend.
Als u een verzoek tot restitutie wilt indienen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice 0900-1884 (? 0,10 p/min). Verzoeken tot restitutie kunt u ook schriftelijk indienen bij de afdeling klachten op het volgende adres:
Ziggo B.V.
Postbus 43048
3540 AA Utrecht
Heeft u nog vragen? Onze Klantenservice staat voor u klaar op 0900-1884 (€ 0,10 per minuut). U bereikt ons op werkdagen van 08.00 uur tot 22.00 uur en op zaterdag en zondag van 09.00 uur tot 22.00 uur. Natuurlijk kunt u altijd terecht op www.ziggo.nlvoor het laatste nieuws, het weer, entertainment en meer. Bent u al bekend met Thuishelp? Hiermee kunt u via de computer onder andere gemakkelijk en gratis chatten met onze Klantenservice. Klikhier voor meer informatie.