Los bericht bekijken
  #10  
Oud 2 oktober 2009, 12:19
ronvm's schermafbeelding
ronvm ronvm is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 september 2006
Locatie: 1689 Zwaag / Multikabel
Ziggo Internet: Z3 / Ubee Modem / TP-Link Archer c7 Router
DTV: CI+ op LG 42LM620S LED Cinema 3D SMART TV
Berichten: 778
Standaard Klagen over Ziggo niet altijd terecht...

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArChie Bekijk bericht
Uit de formulering van de laatste regel trek ik de conclusie dat je door Ziggo gevraagd is om de regeling die ze met je getroffen hebben stil te houden zodat niet meer mensen zich daarop gaan beroepen. Een bekende tactiek om klagers stil te krijgen die door Ziggo op diverse forums via webteam medewerkers wordt toegepast.
Ja, ik ben door medewerkers zelf benaderd via dit forum over de allang (veel te lang) lopende problemen met V.O.D./Cisco P.V.R.

Nee, die medewerkers hebben mij niet gevraagd of ik hier over wil zwijgen, maar ik wil daar zelf niet over in discussie gaan. Ik ben goed geholpen en hun oplossing was voor mij helemaal oké. Dus ga ik niet verder met klagen c.q. discussiëren hierover. Dit vind ik zelf ook wel eerlijk naar hun toe.

Dat geldt al helemaal als een mede forum-lid via een P.M. contact met je opneemt, een afspraak maakt en deze tot in de puntjes voor je oplost c.q. nakomt. Dan ga je dat niet openbaar maken, tenminste ik niet.

Ik ben nog ruim één maand afwachtende voor wat betreft de Cisco P.V.R. en dan neem ik een beslissing om door te gaan hiermee of niet.

Laatst gewijzigd door ronvm; 2 oktober 2009 om 12:26