Los bericht bekijken
  #10  
Oud 2 oktober 2009, 10:03
BenJ's schermafbeelding
BenJ BenJ is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 september 2002
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: Ai1 Plus - Arris702
DTV: Panasonic TU-DC40RD
Berichten: 1.433
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Gerardus Bekijk bericht
Goed initiatief. Als het mogelijk is zou ik wel een stukje willen schrijven. Ik vraag me alleen af wat er allemaal nog in een faq moet komen. Er staat al zo veel op de Ziggo site. En dat is door professionals geschreven. Ik hoop dat Bullit dit nog even kan verduidelijken.
Daar zou je dan hooguit naar verwijzen. Je ziet op het forum meestentijds juist de vragen waar Ziggo geen antwoorden op heeft. Bovendien zijn sommige Ziggo FAQ's niet altijd even duidelijk of ontbreekt er net iets aan, omdat bv. de support van Ziggo niet verder reikt.

Ik zie ook als grote winst dat het zoeken binnen het forum wordt vergemakkelijkt. Zowel voor mensen die zoeken naar een oplossing, als voor "helpers". De essentie van het helpen is vaak ook dat je beter thuis bent in bv. de kretologie dan degene met een probleem, je hebt ook beter overzicht van bepaalde problemen die op een bepaald moment spelen. Je maakt ahw een vertaalslag voor degene die je helpt. Ipv. dan weer opnieuw voor de zoveelste keer het hele verhaal te tikken verwijs je dan bv naar een FAQ. Het voordeel is dan ook dat je veel minder diepgang in eerste instantie nodig hebt om mensen op weg te helpen, dus dat er meer mensen ook hulp kunnen bieden. De "cracks" onder de helpers kunnen zich dan ook veel meer focusseren op de probs waarin de FAQ's geen soelaas bieden, maar weten dan ook veel beter wat men al heeft "geprobeerd".
__________________
BenJ