Los bericht bekijken
  #9  
Oud 1 oktober 2009, 13:38
xahmol's schermafbeelding
xahmol xahmol is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2008
Locatie: Utrecht (oud Casema)
Ziggo Internet: Connect Max&Play Max (300 Mb), Technicolor tc7210 (in bridge), Apple AirPort Extreme (2015)
DTV: Samsung Horizon (woonkamer),Humax IR-FOX C (slaapkamer),AnyseeE30TC (PC) en TV Extra.
Berichten: 4.972
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArChie Bekijk bericht
Uit de formulering van de laatste regel trek ik de conclusie dat je door Ziggo gevraagd is om de regeling die ze met je getroffen hebben stil te houden zodat niet meer mensen zich daarop gaan beroepen. Een bekende tactiek om klagers stil te krijgen die door Ziggo op diverse forums via webteam medewerkers wordt toegepast.
Hmm. Heb ik kennelijk niet hard genoeg geklaagd over mijn Cisco?

Maar goed, on topic.

Op zich ben ik het eens dat er een hoop beroepsklagers zijn hier. Maar aan de andere kant valt niet te ontkennen dat Ziggo op dit moment een aantal zaken structureel niet op orde heeft, met name het Interactieve TV platform en de Cisco decoder en de Eurodocsis 3 uitrol.

Over iTV/Cisco: Gelukkig zijn de ergste acute problemen nu opgelost, feit blijft dat storingen met iTV te vaak voorkomen en de Cisco nog steeds veel te veel nukken heeft, objectief ook meer dan welke andere decoder van Ziggo of UPC dan ook.

Over EuroDocsis 3: ik heb (afkloppen) zelf een erg stabiele Arris. Maar uit dit forum en ook de reacties van Ziggo mensen op dit forum is toch vrij objectief de vaststelling te maken dat er erg veel issues zijn met haperende Arris en Ubee modems door fouten in de firmware en/of achterliggende infrastructuur.

En ik durf ook de stelling nog wel aan dat Ziggo structureel meer problemen heeft dan bv UPC. als ik mijn nu twee jaar Ziggo vergelijk met 7 jaar UPC: bij Ziggo in twee jaar denk ik zo'n 5 maal zo veel problemen gehad als bij UPC in 7.

Kortom: voor erg veel klachten is zeker een grond.

Komt bij dat de helpdesk van Ziggo net zo goed is als die van elk groot bedrijf: kortom volstrekt onvoldoende. Je moet echt mazzel hebben terecht te komen bij de paar mensen die wel verstand van de materie hebben. Maar dat geld net zo goed voor UPC, KPN, T-Mobile, Vodafone, etc.