Los bericht bekijken
  #5  
Oud 1 oktober 2009, 11:06
Isis's schermafbeelding
Isis Isis is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 september 2009
Locatie: Hoogezand/@Home
DTV: Samsung DVB-9401R
Berichten: 774
Standaard

Altijd fijn om te horen dat er ook tevreden klanten zijn ^^ Ik krijg natuurlijk alleen de ontevreden klanten aan de lijn, alhoewel genoeg daarvan ook blij ophangen omdat ze geholpen zijn en het probleem opgelost is/word.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BenJ
Voor ons is de oplossing om dit "klagen" terug te dringen : Verhoog het oplossend vermogen van de HD en geef ze daar ook de ruimte voor, vertel van de hoed en de rand en versterk de reddingssploeg. We zien weliswaar dat op een aantal vlakken progressie wordt gemaakt, maar ook ruimschoots aanwijzingen, dat een aantal aspecten nog lang niet afdoende diepgeworteld zijn. Tot zo lang hou je dus aanzienlijke hoeveelheden klagers en is het aan Ziggo. Kwaliteit wordt helaas voor Ziggo, niet afgespiegeld aan "statistieken en succes" maar door het publiek afgemeten aan "falen".
Helemaal mee eens! Een (groot) aantal THD'ers weet wel genoeg om de klant verder te helpen dan de ondersteuning van Ziggo eigenlijk reikt. Ik heb al genoeg mensen weer op internet kunnen helpen door ze een ip-adres te laten vernieuwen, terwijl dat eigenlijk niet onze ondersteuning is. Maar ik ben met je eens dat élke THD'er deze kennis moet hebben.
__________________
Please Google your question before asking.