Discussie: Klacht: Geen tot weinig verbinding
Los bericht bekijken
  #57  
Oud 30 september 2009, 18:08
mirella's schermafbeelding
mirella mirella is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 16 februari 2009
Locatie: Den Haag/Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Samsung
Berichten: 3
Standaard Lage internetsnelheid na bericht verdubbeling snelheid

Sinds begin september heb ik problemen met mijn internetverbinding. Ik heb toen een mail ontvangen van Ziggo waarin mij medegedeeld werd dat mijn internetsnelheid verhoogd werd van 10 naar 20 Mbps.

Wat schetst mijn verbazing:Mijn snelheid is bijna met de helft afgenomen in plaats van verdubbeld. Zeker in de avonduren kom ik vaak niet boven de 2Mbps uit, of de verbinding valt zelfs helemaal weg.

Diverse keren contact gehad met de helpdesk. De laatste keer wist de helpdeskmedewerker mij te vertellen dat mijn internetsnelheid per ongeluk teruggezet is naar Z1 in plaats van Alles-in-een Plus pakket. Vervolgens werd ik doorgezet naar de afdeling Wijzigingen en daar konden ze vervolgens weer niets voor me doen. Ik moest bij de helpdesk zijn, waar ik dus net vandaag kwam.

Pff.... kastje naar muur verhaal....

Ik zit dus nu nog steeds met een belabberde internetsnelheid, streaming video's bekijken, uitzending gemist e.d. is nu niet meer te doen...

Ik hoop wel dat ze het snel op gaan lossen, anders krijgen ze van mij niet meer het volledige abonnementsgeld. Zij leveren niet wat ze zeggen, ik betaal niet wat ze vragen...

Zijn er meer mensen die problemen hebben met de internetsnelheid na de aangekondigde snelheidsverhoging?

Groet,
Mirella