Los bericht bekijken
  #120  
Oud 30 september 2009, 17:06
jorgje's schermafbeelding
jorgje jorgje is offline
Member
 
Geregistreerd: 31 augustus 2009
Locatie: Nieuwegein (Casema)
Ziggo Internet: All-in-one extra met Ubee
DTV: iHDR5050 en 5200
Berichten: 57
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Renatus Bekijk bericht
De Ubee heeft in Nieuwegein wel problemen met de snelheid tijdens het downloaden van nieuwsservers. Voor de rest werkt ie prima. Over de Arris kan ik niet zeggen hoe ie functioneert in ons dorpje (alhoewel, ruim 60.000 dorpelingen). Hopelijk mag je ze allebei uittesten van de monteur.
Tja, voor mij blijft Nieuwegein een dorp (woon dan ook in Jutphaas) .

Nee, de monteur kwam met één modem op de proppen. Ik heb het Ubee-modem gekregen en het werkt bij mij prima op 50/5Mbit (kom op 49,580 en 4,940 uit).

Ik maak zelf geen gebruik van nieuwsservers, dus dat kan ik niet testen. Ik begin nu wel te merken dat mijn verbinding vaak sneller is dan de servers waar ik het download, ook een heel aparte gewaarwording (opvallend omdat de download nagenoeg precies op 10Mb/1MB blijft hangen).

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Renatus Bekijk bericht
Ik was in eerste instantie ook 'vergeten', het modem is bij mij verleden week door een monteur gebracht. Zal wel kosmisch toeval zijn.
Ik zeg discriminatie van ons dorpelingen! Had jij al langer het AI1-E-abonnement? Ik heb het pas in juli aangevraagd, dus ik denk dat het daardoor kwam bij mij.