Los bericht bekijken
  #626  
Oud 30 september 2009, 15:39
Stier's schermafbeelding
Stier Stier is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 27 augustus 2009
Locatie: Opmeer Quicknet
Ziggo Internet: Alles in een xtra/Arris modem
Berichten: 4
Standaard Een stukje geschidenis

Zie mijn vorige respons,

Gisteren is de monteur langs gekomen om een Ubis?? modem bij mij neer te zetten ipv de arris modem.
De beste man belt aan ik doe open en wat denk je....Meneer helaas moet ik u vertellen dat de modem die u belooft is niet leverbaar is op dit moment.
Wij de monteurs van ziggo hebben deze nog niet in het magazijn liggen maar als we hem hebben sturen we hem op en kan u hem zelf neerzetten.
Oke kan gebeuren helemaal goed.
Maar meneer de monteur U bent hier toch,wilt u misschien even de boel bij mij door meten of er toch niet iets fout bij mij zit,staat ook zo lullig als dat wel zo is.
Zo gezecht zo gedaan alles door gemeten en er is hellemaal niks mis met alle kabels in en buiten mijn huis.
Ik dus even vragen naar zijn mening hoe hij er overdenkt.
Nou meneer we hebben laatst vergadering gehad en de arris modems worden niet meer uitgelevert hij heeft te veel storing,in de test opstelling was er niks mis mee maar met een beetje ruis op de lijn gaat de snelheid hard achteruit.
Maar ik denk dat uw probleem ook niet is opgelost met het ubis modem maar daar komen we maar op een manier achter en dat is plaatsen.
Maar meneer de monteur waar gaat het dan fout?
Ja meneer dat weet ik ook niet alles lijkt er goed uit te zien we hadden gehoopt dat het met de update geregeld was maar dat is dus niet zo als ik u was zou ik het andere modem proberen en als het dan nog niet goed is gewoon weer even bellen met de helpdesk.
Prettige avond nog verder.
Dank u wel.