Los bericht bekijken
  #12  
Oud 30 september 2009, 14:32
rowdy's schermafbeelding
rowdy rowdy is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 april 2008
Locatie: @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus
DTV: Totaalpakket, Philips 5604/CI+, Cisco 8485, Humax 5200
Berichten: 878
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
als jullie de wensen nu eens kenbaar maken via de helpdesk van Philips dan heb je maak je meer kans dat men de suggesties meeneemt in een volgende release of toekomstige releases /producten.
Beste anoniem,

Enige tijd geleden had je gezegd 'van de now/next-banner zal ik eens navragen bij Philips hoe dat zit'. Quote heb ik zo even niet bij de hand, dat vergeef je me vast wel.
En dan ik nu zeg dat ik het graag als optie dan zou willen, was als antwoord op iemand anders die vroeg of het wel handig was om dat terug te hebben.
Maar ik had jou ook niet gevraagd of je aan Philips wilde vragen er een optie van te maken , je had een tijdje geleden uit jezelf aangeboden om Philips te vragen naar de now/next banner en ik vroeg me nu gewoon af of je er toevallig al een antwoord op had.
Niets meer, niets minder.

Verder is het wel zoals iemand anders net zei, de Philips helpdesk is niet onder de indruk van haar klanten hoor. Echt, de antwoorden die je daar krijgt en de mate waarin de medewerkers elkaar tegenspreken als het een andere vraag is dan 'hoe gaat mijn tv uit?' is echt om heel hard van te gaan huilen. Maar ik merk dat bij alle grote bedrijven, Ziggo is daarop geen uitzondering hoor. De enige manier waarop Ziggo van zichzelf een uitzondering maakt, is door jouw aanwezigheid op het forum. Maar ik weet ook niet of je dat uit jezelf doet of dat dat ook 'opdracht' is van Ziggo. In elk geval bedankt voor je moeite tot zover en ik hoop dat we elkaar weer wat beter begrijpen en je niet denkt dat we je voor allerlei dingetjes willen mis-/ge-bruiken.