Los bericht bekijken
  #4  
Oud 29 september 2009, 13:48
Pio's schermafbeelding
Pio Pio is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 30 januari 2009
Locatie: Casema
DTV: -
Berichten: 1.276
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Roland Buurman Bekijk bericht
Ook ik heb hier last van tijdens As the world turns. Eerst dacht ik dat het maar bij even bleef maar soms is het wel heel erg. De gezichtskleuren zijn erg rood en het beeld sleept ook alsof het 3d wordt uitgezonden. Ik kijk op een LG 42pg6000 met een logitech HDMI 1.3 kabel. Ik heb mijn beeld ingesteld met de calibratie DVD van "DVE". Als iemand hier meer over weet zie ik het bericht graag tegemoet.
Als je beeld is ingesteld met een DVD heb je je DVD speler op de desbetreffende ingang van je tv gecalibreerd. Een nieuwe dvd/blu-ray speler betekent dat je weer opnieuw moet calibreren.
Ik heb zelf 2 plasma's ISF -laten- calibreren.Als ik die standen gebruik om tv te kijken via een decoder heb ik ook tomaatrode gezichten. Je moet je tv dus gewoon naar eigen inzicht instellen als je tv kijkt. Het beste voor mij was alle digitale verbeteraars uit, contrast en scherpte flink naar beneden. Daarna kan je eventueel kijken of voor jou bepaalde verbeteraars ook echt doen wat ze beloven.

Als het echter alleen bij bepaalde programma's is dan lijkt het me eerder in de bron te zitten. Of inderdaad een combinatie van instellingen op je tv die met as the world turns ineens opvallen.