Los bericht bekijken
  #10  
Oud 29 september 2009, 13:26
Sjoop1985's schermafbeelding
Sjoop1985 Sjoop1985 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 19 mei 2009
Locatie: Linne (Limburg)/@Home
Ziggo Internet: Alles in Eén Plus, Cisco modem
DTV: Sony Bravia KDL-40NX720 + Ziggo SMiT CI+ CAM & Humax iHDR 5200c
Berichten: 129
Standaard

Edit: ik zie dat het inmiddels een beetje mosterd na de maaltijd is...
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door 4np Bekijk bericht
Ik hoef hier niet te zijn, maar wilde mijn ervaringen delen omdat ik één van de eersten ben met deze werkende combi (en uberhaupt deze tv).
't Is een forum, hier zitten allemaal gebruikers die met informatie komen. Als jij de informatie niet geeft, komt iemand anders er wel mee, je hoeft niet te doen alsof jij God's gift to mankind bent.
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door 4np Bekijk bericht
Misschien kan je je voorstellen dat wanneer je dan een paar dagen later inlogt en alle posts zijn verdwenen, zónder ook maar één bericht, dan denk je: ze zijn verwijderd. En ik post dat dan ook. Misschien was 'weggemodereerd' een ongelukkige woordkeuze omdat dat ook 'verplaatst' kan betekenen; ik bedoelde 'verwijderd'.
Verwijderen of (in dit geval) verplaatsen had je kunnen voorkomen door op de juiste plek te posten, namelijk het Philips subforum. Je had er bovendien goed aan gedaan om iets verder te kijken dan je neus lang was, om te zien dat je berichten elders waren neergezet.
Verder post je behalve de foto's met de schaduw er nog een paar die (in ieder geval naar mijn mening), weinig toevoegen. Als ik wil zien hoe digitale TV eruit ziet, zet ik mijn eigen televisie wel aan. Het kwaliteitsverschil tussen set-top-box en CAM is op die foto's toch niet te zien.
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door 4np Bekijk bericht
[...] (ik vind het zelf ook logischer dat het in een Philips thread staat),
Waarom zette je het daar dan niet meteen neer? Dat had je een tik op de vingers en de nodige frustratie over de correctie op je eigen fout gescheeld

Ik heb zelf in het topic dat door de mods ook al aangehaald wordt het volgendegezegd over de gang van zaken op een forum:
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Sjoop1985 Bekijk bericht
[..]
Een forum is geen democratie. Als er modererende actie (verwijderen, verplaatsen, wijzigen, waarschuwen of bannen) plaatsvindt, dan mag je er vanuit gaan dat dit weloverwogen en niet zonder reden gebeurd is, daar zijn de moderators namelijk voor. Moderators zijn er namelijk in het belang van het forum in het algemeen, niet voor de gebruikers.
In het verlengde daarvan is het op zijn minst "bad form" om dan zonder meer je post te herhalen op dezelfde plek.

Ik vind het een beetje jammer dat je je eigen gebrek aan inzicht (eerst op de verkeerde plek posten, na moderatie nogmaals posten en bovendien in de veronderstelling zijn dat hier censuur van Ziggo plaatsvindt) afschuift op de moderator omdat die geen berichtje achterlaat.
Tot slot vind ik je klachten over de manier waarop je te woord gestaan wordt onredelijk. De moderators hier bedienen zich van net taalgebruik en spreken gebruikers zelfs met "u" aan. Ik ken zat fora waar je dat niet hoeft te verwachten of, sterket nog, geen tegenspraak geduld wordt.

Laatst gewijzigd door Sjoop1985; 29 september 2009 om 13:32 Reden: Post van mod-1