Los bericht bekijken
  #8  
Oud 29 september 2009, 10:25
4np's schermafbeelding
4np
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Laat ik nog één keer proberen uit te leggen waar het fout ging.

Ik volg deze CI+ thread al geruime tijd en ik heb uiteindelijk een account gemaakt om anderen informatie te verschaffen over mijn 9704 icm de Ziggo CI+ module. Ik hoef hier niet te zijn, maar wilde mijn ervaringen delen omdat ik één van de eersten ben met deze werkende combi (en uberhaupt deze tv). Zoals jullie weten is Philips nog steeds niet Ziggo certified.

Misschien kan je je voorstellen dat wanneer je dan een paar dagen later inlogt en alle posts zijn verdwenen, zónder ook maar één bericht, dan denk je: ze zijn verwijderd. En ik post dat dan ook. Misschien was 'weggemodereerd' een ongelukkige woordkeuze omdat dat ook 'verplaatst' kan betekenen; ik bedoelde 'verwijderd'.

Dat er dan een moderator, in rood in belerende taal en arrogante toon op gaat reageren met: U blaast van de toren, U zult dit, U zult dat, dan schiet dat bij mij in het verkeerde keelgat. En dan rijst bij mij de vraag wie er nou écht in die ivoren toren zit?

Ik vind en blijf er bij dat jullie een communicatie probleem hebben. Ik vind het totaal geen probleem dat threads worden gemerged (ik vind het zelf ook logischer dat het in een Philips thread staat), maar communicéér dan ook dát je dat doet... Dan is er niets aan de hand.

Het zou wel chique zijn als de betreffende moderator(s) gewoon ook in dezelfde rode 10 geboden taal de hand in eigen boezem zouden steken en zouden toegeven dat dit niet zou zijn ontstaan als er een berichtje was geplaatst: threads gemerged naar xxx.... Kleine moeite, groot gewin...

Laatst gewijzigd door 4np; 29 september 2009 om 10:36