Los bericht bekijken
  #41  
Oud 29 september 2009, 00:19
BaotianOnline's schermafbeelding
BaotianOnline BaotianOnline is offline
Member
 
Geregistreerd: 22 september 2009
Locatie: Zwolle
Ziggo Internet: nog geen dat is het probleem
Berichten: 34
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Isis Bekijk bericht
Sinds kort werk ik zelf op de helpdesk (technisch) van Ziggo. Voor jullie mij nu gaan aanvallen met z'n allen: ik begrijp jullie! Ik word ook gestoord van collega's die hun werk niet goed doen en niet goed loggen waardoor klanten hun verhaal 10x af moeten steken en ik met een boze klant zit. Gelukkig zijn er ook genoeg collega's die hun werk wél goed doen, maar dit niet altijd goed kunnen doen omdat tools eruit liggen, zaken niet gecommuniceerd worden etc. Daarnaast kunnen we vaak niks zeggen over hoe lang een storing bijv duurt omdat we het domweg niet weten.
Aan de andere kant zijn er ook klanten die zich eerst gaan zitten opvreten, dan bedenken dat ze vast weer niet geholpen worden en dan bellen. Of zo gaat het voor mijn gevoel. Die hebben vantevoren al het idee dat ze toch niet worden geholpen en bellen dan op... Daar word ik ook gestoord van.
Toegegeven: Ziggo maakt de nodige fouten. Intern word er ook hard aan gewerkt om dit te verbeteren (trust me on that one). Maar alsjeblieft, mensen, blijf rustig als je belt en probeer vriendelijk te blijven. Dat doe ik ook als ik in de lijn zit.

NB: ik zit hier op persoonlijke titel niet namens Ziggo.

Ben het wel met je eens dat men rustig en fatsoenlijk moet blijven, wat helpt is dat wij steeds bij de aanvang van het gesprek de naam vragen van de HD medewerler..
Jullie doen ook je werk..

Succes bij ZiGGo