Los bericht bekijken
  #20  
Oud 28 september 2009, 17:22
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Ik praat niet als Ziggo, ik relativeer en praat realistisch. Niet meer en niet minder. Dat sommige mensen dat opvatten als verdedigen heeft een andere oorzaak. Iets met balk en splinter ... De key hierin is realisme en zelf reflectie. Waarom zie ik dat zo, en wat kan daar de oorzaak van zijn. Zul je zien dat het uiteindelijk niets te maken heeft met hoe ik de zaken stel, maar meer met de manier waarop jij er tegenaan kijkt en waarom.

Maakt ook niet uit. Wat ik echt niet snap is waarom er nu bijgehaald word dat zij het alleenrecht op de kabel hebben. Is iets wat totaal irrelevant is in deze discussie.

Heel kort samengevat. Jij wilt iets wat er niet is. Jij krijgt een offerte voor datgene wat jij graag wilt, en vervolgens heeft Ziggo iets fout gedaan. (even buiten de termijn, dat is wel mis gegaan bij Ziggo) Ik snap het niet hoor. Jij hebt toch zelf de aanvraag gedaan? Je wist toch dat de groene kabel er niet lag? Dan had je op je klompen kunnen aanvoelen dat daar kosten aan verbonden zouden zijn, en je had het kunnen weten als je even op de Ziggo site had rondgekeken. Het enige wat je dan nog niet had kunnen weten is hoe hoog die kosten zouden zijn.
__________________