Los bericht bekijken
  #39  
Oud 28 september 2009, 15:49
reflex's schermafbeelding
reflex reflex is offline
Member
 
Geregistreerd: 25 september 2008
Locatie: Enschede / @home
Ziggo Internet: Alles-in-1 extra / Ubee EVM3200
DTV: Samsung DCB-B270r / Philips DCR 2020/03
Berichten: 30
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excalibur Bekijk bericht
Er arm van worden? Is wel erg theatraal uitgedrukt wat het kost slechts 10ct/min, dus voor 1euro kan je 10 minuten aan de lijn hangen. Of dat duur of goedkoop is kan je hele lange discussies over voeren, maar arm word je er niet van.

En voor Ziggo is het een druppel op een gloeiende plaat. Geld kosten doet het altijd, en als het telefoonnummer kostendekkend moet dan moet het minimaal 6-8x duurder.


Het kost ze nu ook erg veel geld, en het kost dan alleen maar meer.
Het is alleen zo jammer dat die eerste 1 a 2 euro al weg zijn voordat je fatsoenlijk iemand aan de telefoon hebt! Vandaag zelf ook weer 33 minuten aan de telefoon i.v.m. een klacht die ik vrijdag 18 september al heb gemeld... en wat denk je... nog niet opgelost.. Het ligt al sinds 18 september bij netwerkbeheer, en die doen er gewoon niets mee. Klaar, meer kun je niet doen behalve afwachten........en afwachten..... oh ja, en betalen... en afwachten...... Het gebeurt gewoon te vaak dat er niets met klachten wordt gedaan en dan moet je steeds zelf weer blijven bellen, en ja.... dan wordt die 10 minuten voor 1 euro op een gegeven moment wel erg duur ja! Voor deze ene klacht (modem laad verkeerd profiel en daardoor veel te lage internetsneheden) ondertussen al bijna 2 uur aan de telefoon gehangen... das toch al snel 12 euro! beetje zonde geld(gaan we natuurlijk wel weer terugvorderen)