Discussie: Klacht: interactieve tv werkt maar niet
Los bericht bekijken
  #73  
Oud 28 september 2009, 12:09
nmatheij's schermafbeelding
nmatheij nmatheij is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 3 augustus 2009
Locatie: Meerlo / @Home
Ziggo Internet: iTV Cisco
DTV: Humax
Berichten: 25
Standaard

Besteld, zelf aangesloten, werkte niet, Kintaro heeft het geactiveerd en het werkte.

Een week later werkte het niet meer. Bij mij vader wel (400m verderop). Hij zei dat ik het wandkastje moest vervangen (deze splitste op naar radio/tv). Hierna werkte het inderdaad weer. Signalen van 100/100.

Een week daarna (begin September) hield het er weer mee op en sindsdien werkt het niet meer.

Mijn vader heeft een monteur over de vloer gehad, die na twee uur prutsen de conclusie trok dat het probleem niet bij ons ligt, dit heeft Ziggo ook al tegen mij gezegd. Ze zijn er aan bezig, maar moeten de oorzaak van het probleem nog vinden.

Afgelopen week hebben ze mijn vader gebeld met het bericht dat ze uren in de wijkcentrale hebben gewerkt, welke blijkbaar een puinzooi was. Ze vroegen hem of ie het nog eens wilde proberen, maar het werkte nog steeds niet.

Gisteren nog eens geprobeerd, geen resultaat. Ik kan een film aanklikken en krijg dan de melding "Wacht tot het afspelen begint", dit zou normaal na enkele seconden verdwijnen als de film/serie begint. Nu blijft het een minuut staan en dan krijg ik de melding "Afspelen mislukt, druk op OK om TV te kijken." (of iets in die richting).