Los bericht bekijken
  #10  
Oud 27 september 2009, 21:29
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door topmusic Bekijk bericht
De versterker zie ik ook meer als een noodoplossing totdat de problemen opgelost zijn.

Had ook eerst de versterker in de meterkast, maar dan krijg ik meer 'ruis' in het beeld als waar de versterker nu zit.
Dat is heel heel heel erg vreemd. Dichter bij de bron van het signaal geeft meer ruis. Dat kan eigenlijk maar 2 dingen inhouden

1- De versterking is way to much waardoor het signaal echt overstuurd word als de versterker dichterbij de bron word geplaatst.

2- In jou installatie zit toch ergens een foutje.

Optie 1 zou op zich heel goed kunnen, maar eigenlijk klopt het storingsbeeld daarbij niet helemaal, je zou dan andere verstoringen ipv ruis moeten krijgen.

Met zeggen dat ik optie 2 waarschijnlijker vind maak ik waarschijnlijk geen vrienden, maar ga het toch zeggen. Weet je echt heel erg en 100% zeker dat jou binnenshuis installatie helemaal op en top is en er niet ergens een foutje in zit?

Sowieso denk ik dat het aan Ziggo is om het signaal in orde te gaan maken, tenzij de test direct op het AOP anders uitwijst. Zolang dat nog niet bekend is zijn er nog 2 mogelijkheden:

1 - Het signaal vanuit Ziggo is nu nog niet in orde. Wanneer dit wel het geval is zul jij letterlijk je hele installatie op de schop moeten gooien. De huidige situatie kan dan niet, maar zonder versterker kan je ook weer niet, daarvoor heb je het signaal naar teveel apparaten verdeeld.

2 - Het signaal op het AOP is nu wel in orde, maar de verstoringen worden veroorzaakt door een onjuiste inrichting/verdeling van de binnenshuis installatie.
__________________