Los bericht bekijken
  #23  
Oud 26 september 2009, 21:55
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.452
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Vijver Bekijk bericht
??? Welke 2e zin is dat?
Zie quote hieronder (groen)

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Vijver Bekijk bericht
Voorzichtige conclusie die we kunnen trekken, heb je een arris met vreemd gedrag, deze update verricht geen wonderen. Integendeel, als je nu al malfunctions hebt.
Ik vroeg me af hoe je dit bedoelde, omdat er integendeel staat kan ik het opvatten dat 'als je nu al malfunctions hebt' deze update wel een oplossing zou zijn, of bedoel je dat juist niet. Maar inmiddels is je punt duidelijk bij mij.


Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Vijver Bekijk bericht
Daar komt nog bij dat deze update door ziggo helemaal niet gecommuniceerd wordt. Ik heb de info van threadstarter, te weten Bullet.
Dat is in het verleden ook nooit gedaan en is nu juist wel tevoren al aangekondigd. Er zou een nieuwe versie komen die speedproblemen en stabiliteit moet oplossen.

Dat dit niet zou werken, is mogelijk als ik jullie reacties zie, maar vind ik op dit moment nog te vroeg om te concluderen dat het helemaal niet werkt. Bij de introductie van de modems duurde het ook enige tijd voordat de modems stabiel werden. Dat kan komen omdat alle modems na een reboot op hetzelfde kanaal 'beginnen' en pas later zichzelf verdelen. In het begin zal het dan nog wat trager zijn.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....