Los bericht bekijken
  #15  
Oud 26 september 2009, 08:28
Silvia_31's schermafbeelding
Silvia_31 Silvia_31 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 11 juni 2009
Locatie: Bovenkarspel | 1611DV
Ziggo Internet: Digitaal Totaal + Office Basis ZZ3 + EL + HD
DTV: Cisco 8455DVB HD PVR
Berichten: 156
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pboes Bekijk bericht
En dan nog over de indeling: misschien verbetert deze nu, maar nog steeds zie ik geen echte lijn in de indeling. Eurosport zit op 20, Eurosport HD op 64 en Eurosport 2 zit op 411. Waar is de logica, dit geldt ook voor de Discovery-, NGC- en MTV-zenders. Ik had liever mijn eigen indeling gemaakt, bij ons staat de BBC al jaren op 11 en 12 en dat had ik zo willen houden, maar wordt me onmogelijk gemaakt. Jammer.
De indeling is bij mij ook een doorn in het oog, hopelijk dat in de firmware van okt/nov hier een oplossing voor komt en ik de zenders kan indelen op gebruik. Toegegeven staan de zenders redelijk bij elkaar [voor de kids staat alles tussen 300-307 enz] maar ik mis wel de mogelijkheid deze achter de zenders 1 tot 10 te plaatsen bv.
Ik snap niet dat ziggo de previewzender als nieuwe zender aanmerkt: op een dvdrental skip je ook al die 'shit' van nieuwe films en dergelijke. Ik denk dat deze nieuwe zender nooit zal aanstaan.
Ik zie graag Disneychannel komen maar dat zal nog wel een klein jaartje duren gezien de overeenkomst van Disney met UPC.
Op dit moment hebben we genoeg keuze en ben ik blij met SciFi en 13thstreet en wacht ik op RTL en SBS HD. Disney komt er wel in de loop van tijd.