Discussie: Aanlegbijdrage
Los bericht bekijken
  #1  
Oud 25 september 2009, 17:59
Mouseke's schermafbeelding
Mouseke Mouseke is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 25 september 2009
Locatie: Uden/@Home
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra
Berichten: 2
Standaard Aanlegbijdrage

Citaat:

Geachte heer/mevrouw,

U heeft van ons een besteloverzicht/factuur ontvangen met de vermelding van 29,95 voor aansluitkosten. Dit bedrag is gebaseerd op de aansluitkosten voor een abonnement op Televisie Z1 in een woning met een bestaande kabelaansluiting.

In uw woning was nog geen kabelaansluiting aanwezig. Deze aansluiting hebben wij aangelegd. Het standaardbedrag voor het realiseren van een nieuwe aansluiting is 149,95. Dit betekent dat wij u een onjuist bedrag in rekening hebben gebracht. Voor deze vergissing bieden wij u onze excuses.

U ontvangt een aanvullende factuur voor het verschil van 120. Houdt u er rekening mee dat het totaalbedrag op deze factuur hoger of lager kan uitvallen als u nog bedragen aan ons verschuldigd bent of van ons te goed heeft.

Heeft u nog vragen? blablabla
Ik weet eigenlijk niet wat een Televisie Z1 is, maar ik neem aan dat dat gewoon normaal tv is. Ik heb een Alles in een extra abonnement.

Dit krijg ik na iets minder dan 1,5 jaar dit abonnement te hebben in mijn nieuwbouwwoning.

Ik heb destijds telefonisch contact gehad met Ziggo voor dit abonnement, en deze beste man die ik aan de telefoon had expliciet gevraagd wat de kosten waren. Gezien mijn ouders nogal wat problemen hadden met Ziggo en die vervolgens incasso bureau op hun dak hebben gehad en deze vervolgens geredirect hebben naar Ziggo wegens fouten van Ziggo, die vervolgens al het verschuldigde geld hebben teruggehad. (Kromme zin ik ga 'm niet opnieuw typen). Want als die beste man mij nou had verteld dat ik 150 euro moest gaan betalen voor aansluitkosten dan was ik helemaal geen lid geworden. Voor m'n gevoel is dat hetzelfde dat ik een brood ga kopen in de supermarkt voor een euro en dat later blijkt dat ze een verkeerd stikkertje eropgeplakt hebben en bij me aan de deur komen. Ja mijnheer 't was eigelijk 2 euro. Dan zou ik op mijn beurt zeggen hier heb je je brood terug.

Wat 't mooie is alle aansluitingen waren d'r al voordat ik uberhaupt lid was van Ziggo. Er is hier fysiek ook nog nooit iemand van Ziggo aanwezig geweest. Nog sterker ik heb m'n kabelmodem van m'n ouderlijk huis meegenomen aangesloten et voila en internetten maar. Zonder ook maar een verhuisbericht door te geven. Wel een handige tip overigens want anders laten ze rustig 6 weken wachten voordat je weer kunt internetten.

Dit is wat Ziggo onder aansluiting verstaat.

Aansluiting
het geheel van technische voorzieningen, tot en met het punt waar het signaal via de kabel het Perceel binnenkomt, benodigd voor aansluiting van de Klant op het Netwerk en levering van de Diensten. De apparatuur en aansluitkabels, benodigd voor ontvangst van de Diensten, behoren niet tot de Aansluiting;

Perceel
het bij de Klant in gebruik zijnde (deel van een) gebouw of woning waarin de Aansluiting zich bevindt of waar deze wordt aangelegd;

Gezien Ziggo niet fysiek aanwezig is geweest in mijn apartement of in mijn complex en niet van mijn bestaan af wist, hoe is het mogelijk dat ik hier een rekening voor moet betalen.

En aan dat klachtenformulier heb je ook niks want je krijgt gewoon een standaard e-mail bericht terug die ze al klaar hebben liggen. Laten we al helemaal stil houden over de helpdesk, daar moet je geluk hebben dat je iemand uit de hobby sferen aan de telefoon krijgt want anders ben jij degene die d'r verstand van heeft en de helpdeskmedewerker gaat z'n script nalopen in z'n kennissysteem.

Ik hoop dat jullie iets nuttigs hierover kunnen neerzetten of mensen reageren die hier ook last van hebben.

EDIT:

Weet je waar ik nou eigelijk het meest boos over ben. Is dat ik als klein bedrijf zijnde zoiets nooit zou kunnen maken bij klanten. Maar zo'n bedrijf als Ziggo die zich schuilt achter een laag helpdeskmedewerkers en een geweldig klachtenformulier daar kun je dan niks tegen beginnen. Het heeft geen nut om een helpdeskmedewerker uit te schelden want ja das ook maar iemand die z'n centen wil verdienen. Wel valt 'm te verwijten dat ie ziel blootlegt bij de duivel nee grapje hoor !! Overigens zoeken ze bij UPC nog wel mensen die helpdesk is uitgeroepen tot een van de betere van Nederland.

Laatst gewijzigd door Mouseke; 25 september 2009 om 18:09