Los bericht bekijken
  #9  
Oud 25 september 2009, 06:44
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BaotianOnline Bekijk bericht
Verder ben ik van mening dat ondernemen risico nemen is...
Als ik een product aanbied, moet ik er ook voor zorgen dat dit ook gebeurd..
Kijk kosten zijn bespreekbaar, maar niet op deze manier... dit is onredelijk..
Ondernemen is een risico nemen, maar houd dat in dat Ziggo de volledige kosten maar moet betalen? Gas/water/electra word ook niet gratis door de betreffende bedrijven "naar binnen" gebracht.

Ziggo heeft op de site (en dus in de AG) aangegeven (zie aantal posts hierboven) dat er een offerte uitgebracht zal worden voor de aanlegkosten.

En of de kosten onredelijk zijn... Niet zomaar over te oordelen. Hangt van de lokale situatie bij jou af. Waar staat de eindversterker, hoeveel moet er gegraven worden etc.

Het enige wat Ziggo hier te verwijten is, dat is hoe ze hier instaan en geen reactie terug geven en jou aan het lijntje houden.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Agpoman Bekijk bericht
FF reageren.
Volgens mij zijn de groene kabels van ziggo 24 karaat goud.
ik betaal voor een gas/water in huis naar binnen brengen nog geen 600 euro en dan moeten ze ook nog 10 meter graven en onder mijn tuin door....
Oordelen/speculeren over de bedragen is zinloos zonder te weten wat de situatie ter plaatse is, hoeveel er gegraven moet worden etc.

Jij gaat uit van de factuur die jij daarvoor gekregen hebt, maar deze situatie kan en zal waarschijnlijk geheel anders zijn.

De eindversterkers staan niet bij iedereen voor de deur, dus de kans dat er meer gegraven moet worden is aannemelijk. Als ze hier nou eens 30meter moeten graven, waarvan 20 in de richting van de straat/stoep, wat meer meer opengebroken straat/stoep inhoud (wat dus opnieuw bestaat zal moeten worden), krijg je al een heel ander plaatje.
__________________


Laatst gewijzigd door Excalibur; 25 september 2009 om 06:52