Discussie: Klacht: Installatiesoap Ziggo
Los bericht bekijken
  #1  
Oud 24 september 2009, 18:29
Djdano's schermafbeelding
Djdano Djdano is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 24 september 2009
Locatie: Tilburg
Berichten: 2
Thumbs down Installatiesoap Ziggo

Ik ben zo te lezen niet de enige met problemen echter vind ik het toch de moeite om even mijn ongenoegen te spuien.

Het begint al met de afspraakwindow welke Ziggo geeft. Van een indicatie is geen sprake, je mag gewoon lekker heel de dag vrij nemen van je werk. Dan heb je keurig heel de dag op de beste man gewacht om digitale televisie te installeren is hij na 5 minuten weer weg omdat hij dit nog nooit gedaan heeft en geen idee heeft hoe dit moet?! Hallo, tijdens het maken van de afspraak werd mij verteld dat ik dit makkelijk zelf zou kunnen en het was zeer duidelijk dat dit een afspraak betrof voor het aansluiten van interactieve televisie. Aangezien ik met mijn rechterarm in het gips zat heb ik er toch voor gekozen om dit door een monteur te laten doen maar dan blijkt de beste man het zelf niet te kunnen....

Nieuwe afspraak gemaakt. Keurig 3 weken moeten wachten tot deze ingepland kon worden, eerder was onmgelijk, en weer een dag vrij moeten nemen. In de tussentijd had ik alles al aangesloten en werkte het perfect behalve de interactieve kanalen. Ach dat word dan wel opgelost zou je zeggen. Maar helaas, de beste man waarvoor ik wederom een dag vrij heb genomen, kon het ook niet goed aangsloten krijgen. Hij gaf wel aan dat het nu helemaal goed zat en het goed zou komen echter lukte het testen niet. Maar dit kwam wel goed... (yeah right....! )

Natuurlijk werkt het nu nog steeds niet. Ongeveer 1,5 uur met de helpdesk aan de lijn gezeten (wie gaat T-mobile betalen voor me?! ) maar zij kwamen er ook niet uit. Overleg, doorverbinden, resetten, ander kabels, andere tv enz enz. Niets helpt.

We maken een rapport op word dan verteld en u hoort nog van ons. Ik wacht met smacht!

Ik ben niet compleet idioot dus heb alle logische stappen wel doorlopen. Het is trouwens vooral heel frustrerend dat je elke keer weer opnieuw aan de eerste lijn mag uitleggen wat het verhaal is en als je pech hebt ze je gewoon niet doorverbinden...

Mij lijt het probleem erin te zitten dat de decoder geen server ziet. Dit is ook doorgegeven maar niemand die het product ook maar een heel klein beetje begrijpt. Iemand hier toevallig die er meer verstand van heeft want dat Ziggo het gaat oplossen daar heb ik niet heel veel vertrouwen in.