Los bericht bekijken
  #68  
Oud 24 september 2009, 17:19
jk-gouda's schermafbeelding
jk-gouda jk-gouda is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 2 april 2009
Locatie: gouda
Berichten: 15
Standaard sony 46W5720 (=46W5500) in caiway-gebied

Een paar ervaringen met mijn 46W5720 en de ci+cam van Ziggo in caiway-gebied.
Wel opletten: mijn ervaringen zijn niet zonder meer toepasbaar op anderen. Ik zit met een ziggo-cam in caiwaygebeid, en ik heb mijn Sony-software niet ge-update (hij werkt op versie 1.202EA; als de ervaringen met de binnekort te verschijnen update 1.600 goed blijken zal ik mijn tv toch maar eens updaten. Voorlopig wil ik de mogelijkhied van zenderindeling houden).
- authenicatie: mijn tv werkt met de snelstart uit. Het opstarten en authenticatie samen duurt bijna anderhalve minuut.
- als je weinig geduld hebt en de tweede authenticatie onderbreekt en naar een tv-kanaal gaat, werkt dat wel. Maar van het x-bar menu blijkt de laatste ikoon ("instellingen") verdwenen. Dus als je naar links scrollt is "photo" het laatste ikoon. De belangrijkste instellingen kan je overigens wel met "opties" instellen.
- om alle zenders te krijgen (ik heb het uitgebreide complete-pakket) moet je bij het startmenu de frequentie op "auto" zetten, maar het netwerk-id wel invullen (dus niet op "auto")
- ondertiteling werkt , maar je krijgt niet de dubbele mogelijkheid om zowel de basisinstelling als hardhorend in te stellen (zoals blijkbaar, heb ik uit dit forum begrepen, na software-update wel kan, en dan beide op "nederlands" zetten). Je moet kiezen (dus voor mij: basisinstelling). Werkt overigens goed.