Los bericht bekijken
  #49  
Oud 24 september 2009, 09:58
double0dennis's schermafbeelding
double0dennis double0dennis is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 augustus 2009
Locatie: Waalwijk / @Home
Ziggo Internet: Internet Z2
Berichten: 214
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door inki1234 Bekijk bericht
Ik vindt dat langzaam absurd wat zich hier afspeelt, niet normaal. Van een groot bedrijf zoals Philips verwacht toch meer professionaliteit, toch en niet zo een gepruts wat zich in moment bij Philips afspeelt.
Ok, het is normaal dat er geëxperimenteerd moet worden maar dan toch niet met de eigen klanten. Als je een product koopt verwacht je dat het 100% werkt en niet dat je als klantzijnde nog eens aan taalloze tests moet mee doen.
Dus Philips ben professioneel en wacht a.u.b. met het uitbrengen van een nieuwe firmware tot dat die 100% werkt.


gr. Hans
Er blijkt op dit forum een grote behoefte te bestaan aan een snelle firmware update. Met het vrijgeven van deze release zien we op dit forum steeds meer mensen die kunnen zeggen dat het werkt. We zien dus vooruitgang in het certificeringsproces en dat is voor veel eigenaren van een Philips tv heel prettig om te zien.

Die firmware zal ongetwijfeld nog niet geheel correct zijn. De Philips toestellen zijn nog niet gecertificeerd en het is niet ondenkbaar dat het een en ander nog aangepast moet worden. Desondanks snap ik uw bezwaar niet zo. Als u geen zin heeft om aan tests mee te doen, dan kunt u beter wachten tot Ziggo officieel bekend maakt dat uw TV ondersteund wordt vanaf een bepaalde firmware versie en die download u op dat moment.